Ny VVS-rådgiver på banen

 
Ny VVS-rådgiver på banenBildet: Partnerne og gründerne bak selskapet. Fra Venstre Håkon Halleby, Kim-André Kristiansen og Ellen Kristine Ellertsen
Det nystartede rådgivningsselskapet Fremje VVS AS er operative fra i dag, 1. februar 2023.

Selskapet skal være fageksperter innen VVS, klima, energi og slokkeanlegg. Selskapet er lokalisert sentralt i Drammen, i umiddelbar nærhet til jernbanestasjon og kollektivknutepunkt. 

- Vi mener at man kan bli god på mye, men aldri best på alt. Fremje har fokus på å være best på VVS og slokkeanlegg, for å kunne tilby kvalitetstjenester til kundene våre. Navnet Fremje, som er gammelnorsk for «å hjelpe, bistå eller løfte frem», reflekterer vår visjon om å være en lettbent og effektiv partner som løfter frem kunden og skaper merverdi i prosjekter vi deltar i, skriver Fremje i en pressemelding.

Bak Fremje står tre personer med lang erfaring fra bransjen, både som entreprenører og rådgivere. Gründerne har bakgrunn fra rådgiveren Erichsen & Horgen Drammen, og bringer med seg kompetanse og kvalitet til Fremje. Selskapet er allerede i gang med prosjekter, og har opplevd at markedet ønsker selskapet velkommen.
Selskapet Alde Akva er med på eiersiden av Fremje. Alde Akva er et selskap som yter rådgivning innen akvakultur. 

- Samarbeidet med Alde Akva er valgt fordi akvakultur er en spennende bransje i vekst, og VVS er et sentralt fag innen næringen. Samarbeidet mellom selskapene vil øke mulighetene for å tilby komplette tjenester til kundene. Vi ser frem til å jobbe med kundene våre for å hjelpe, bistå og løfte frem deres prosjekter med vår ekspertise innen VVS og slokkeanlegg, heter det avslutningsvis i pressemeldingen

Fremje åpner i april kontor i Stavanger. 

Om rådgiverne:

Kim-André Kristiansen:
Kim-André er utdannet fagskoleingeniør og har bachelorgrad innen ingeniørfag fra NTNU. Han har bred erfaring fra VVS- og byggebransjen, både som entreprenør og prosjekterende innen nybygg og rehabilitering. Som leder har Kim-André fokus på teamutvikling. Det er viktig at hver enkelt medarbeider trives og lykkes for at de kollektive målene skal nås.

Håkon Halleby
Håkon er utdannet ingeniør innen klima, energi og miljø fra Fagskolen i Gjøvik, og har bakgrunn fra entreprenørselskap, med blant annet Mester- og Svennebrev i rørleggerfaget. Han er FG sertifisert både på prosjektering og kontroll, og har erfaring med å finne økonomiske og praktiske løsninger for å sprinklerbeskytte eksisterende byggverk. Han har stor glede av å være bindeledd mellom prosjektering og utførelse, samt ivareta nødvendig opplæring til driftspersonell.

Ellen Kristine Ellertsen
Ellen Kristine er utdannet sivilingeniør innen petroleumsteknologi ved NTNU. Hun har mange års erfaring som prosjektleder, er flink til å kommunisere og er interessert i å finne gode løsninger, for prosjektet og kunden. Hun har FG sertifisering innen prosjektering av sprinkleranlegg.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår