Lindab lanserer oppdatert versjon av Vent Tools-appen

 
Lindab lanserer oppdatert versjon av Vent Tools-appenBildet: Lindabs populære app, Vent Tools, blir nå oppdatert
PRODUKTNYHET: Lindab presenterer den nyeste oppdateringen av sin populære app, Vent Tools. Denne oppdateringen tar brukeropplevelsen til et nytt nivå, og gir unike verktøy for å forenkle og effektivisere arbeidet i alle ledd.

- Med denne oppdateringen styrker vi vårt engasjement for å tilby innovative og brukervennlige løsninger for våre kunder innen ventilasjonsbransjen. Vi har lyttet til våre brukeres ønsker og har nå oppdatert både grensesnitt og funksjoner, noe som vil gjøre det enda enklere for våre brukere, sier Stefan Myhre Pettersen, salgssjef i Lindab i en pressemelding.

Utvalgte funksjoner:

Kanalkalkulator:

Finn den optimale kanalstørrelsen som er energieffektiv og enkel å installere. Først velger du formen på kanalen. Deretter velger du hva du vil beregne. Skriv inn dine kjente verdier eller juster skyveknappen, så vil resultatet tilpasses i henhold til dette.

Senterforskyvning:

Geometrien rundt høyde- og breddeforskyvning med T-koblinger og ulike bøyninger kan beregnes for å klippe kanalen riktig eller tilpasses en gitt situasjon.

Luftmengde:

Med luftmengdefunksjonen kan du finne k-faktoren for spjeld, tilluft- og avtrekksventiler, samt beregne luftmengde basert på k-faktor og trykkmåling.

- I en tid der digitalisering er avgjørende for suksess, er Vent Tools et perfekt eksempel på Lindabs kontinuerlige satsing på å levere innovative løsninger som holder seg i forkant av bransjens behov. Lindab streber alltid etter å være en pålitelig og progressiv partner for sine kunder og vil fortsette å tilby høykvalitetsprodukter og løsninger som gjør arbeidslivet enklere og mer effektivt innen ventilasjonsbransjen, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår