Blir regionsansvarlig for Frico i sørøst og sørvest

 
Blir regionsansvarlig for Frico i sørøst og sørvestBildet: Kristoffer Due-Olsen
Kristoffer Due-Olsen (34) tar over regionsansvaret for Frico AS i området sørøst og sørvest.

Frico er et heleid datterselskap av Systemair og er ledende på salg av elektriske og vannbårne varmeprodukter for næringsbygg, handel og industri.  

- Jeg gleder meg til å bidra aktivt til å styrke Frico's tilstedeværelse i markedet, og videreføre den imponerende innsatsen som har blitt gjort gjennom flere tiår. Jeg er overbevist om at Frico tilbyr de beste produktene innenfor sitt segment. Vår ambisjon er å oppnå en vekst som overstiger bransjens, ved å forsterke og videreutvikle Frico med fokus på våre kjerneverdier: pålitelighet, kompetanse, og omtanke, sier Kristoffer.

Kristoffer kommer fra stilling som salgsrepresentant i Thermo as, og før det som elektriker i både Oneco AS og Bartec-Technor AS.  

- Det er veldig bra for oss å få med en slik dedikert bransjemann på laget, sier daglig leder i Frico AS, Kristian Bakkeng avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår