Børre Damman ansatt som ny distriktsjef salg i Lindab

 
Børre Damman ansatt som ny distriktsjef salg i LindabBildet: Børre Damman
Børre Damman ble 1. september ansatt som distriktssjef salg, med hovedsete på Lindab sin avdeling i Kristiansand. Damman kommer fra Ventistål, hvor han har vært de siste 16 årene.

- Det er godt å få Børre på plass i Kristiansand. Børre fremstår som trygg og solid. Har jobbet seg opp gjennom forskjellige roller der han kommer fra, og har med det fått en bred bakgrunn som vi synes er interessant. Børre har i tillegg de seneste årene virkelig hatt fokus på teknikken, og det søker vi i vårt salgsteam. Vi må ha teknikk inn i salgene våre, sier salgssjef Stefan Myhre Pettersen i en pressemelding.

- Min motivasjon for å søke stilling i Lindab er at organisasjonen skiller seg ut som en som prioriterer velferd og profesjonell vekst for sine ansatte. Jeg ser på Lindab som en ideell arena for å bygge videre på min kompetanse fra bransjen fra over 16 år i Ventistål og ser frem mot videre vekst og muligheter. Med et solid fokus på miljø og utvikling med bruk av ny teknologi og bærekraftige løsninger, så vil Lindab fortsette å bidra til bedre innemiljø med smarte energieffektive løsninger for alle typer bygg, sier Damman om sin nye arbeidsgiver.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår