Ny ledelse i Båsum Boring og Veidekke Bane

 
Ny ledelse i Båsum Boring og Veidekke BaneBildet: Magnus Sutherland Kristensen (43) blir ny daglig leder i Båsum Boring
Magnus Sutherland Kristensen går fra stillingen som leder for Veidekke Bane til daglig leder i Veidekkes datterselskap Båsum Boring AS. Samtidig blir Trygve Engedal ny leder for Veidekke Bane.

Magnus Sutherland Kristensen (43) tar over som daglig leder i Båsum Boring etter Dag Espen Båsum som blir avdelingsleder for gjennomboring, utblokking og KL-fundamenter. Kristensen er fra Asker, er utdannet ingeniør fra Heriot-Watt University i Edinburgh og jobbet i AF-Gruppen og Aker Solutions før han kom til Veidekke i 2016.

Trygve Engedal (38) tar over stafettpinnen som leder i Veidekke Bane etter Magnus S. Kristensen. Engedal har den siste tiden hatt ansvar for marked og tilbud i Veidekke Bane, der han startet som prosjektleder i 2020. Tidligere jobbet han for Aker Solutions med anbud og kontrakthåndtering. Engedal er utdannet økonom med bachelor fra Handelshøyskolen BI i Oslo og master fra Copenhagen Business School.

Bildet: Trygve Engedal (38) er ny daglig leder i Veidekke Bane

- Jeg er svært tilfreds over at vi har så dyktige medarbeidere som Magnus, Trygve og Dag Espen som kan gå inn i nye roller og stadig ta større utfordringer. Jeg er trygg på at de tre har solide faglige kunnskaper og personlige egenskaper som forutsettes for å lede og utvikle virksomhetene videre. Jeg ønsker dem lykke til med nye oppgaver og ser frem til videre samarbeid, sier direktør Martin Gadd i Veidekke Spesialenheter.

Båsum Boring AS har en årlig omsetning på om lag 200 millioner kroner og 70 ansatte som utfører oppdrag over hele landet. Selskapet er en av Norges største aktører innen brønn- og energiboring, gjennomboring, utblokking og fundamenter til jernbanen. Hovedkontoret ligger ved Krøderen med et avdelingskontor syd for Trondheim.

Veidekke Bane ble etablert i 1999 og utfører fornyelse og vedlikehold av jernbaner og sporveier samt fjell- og tunnelsikring langs vei og bane. De 150 ansatte har høy kompetanse i alle jernbanetekniske fag og utfører oppdrag over hele landet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår