Tilbyr rammeavtale på kjøp av rør og rørdeler

 
Tilbyr rammeavtale på kjøp av rør og rørdelerIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Værnesregionen Innkjøp innbyr på vegne av kommunene Stjørdal, Tydal, Meråker, Frosta og Holtålen til konkurranse om ny rammeavtale på kjøp av rør og rørdeler.

Av Bjørn Laberg

Oppdragsgiveren, Værnesregionen Innkjøp (VR Innkjøp), er et interkommunalt samarbeid mellom disse kommunene. Stjørdal kommune er vertskommune. Det skal inngås ny rammeavtale med tre leverandører for kjøp og levering av rør og rørdeler, samt logisk tilhørende produkter.

Avtalen skal hovedsakelig brukes av kommunens interne håndverkertjenester. Oppdragsgiver har til hensikt å inngå parallelle rammeavtaler med inntil tre leverandører. VR Innkjøp benytter felles utlysning og har utarbeidet felles konkurransegrunnlag.

Den enkelte kommune er selvstendige rettsobjekter og vil inngå egne (separate) likelydende kontrakter. Overordnet kontraktsoppfølging vil bli gjort av VR Innkjøp.

Rammeavtalen gjelder i 2 år, hvor VR Innkjøp har rett til å forlenge rammeavtalen med ytterligere ett + ett (1 + 1) år. Opsjonene utløses automatisk med likelydende vilkår med mindre VR Innkjøp tar andre initiativ. 

Oppdragsgiver estimerer et omfang på maksimalt 20 millioner kroner i løpet av avtaleperioden. 

Oppdragsgiver: Værnesregionen Innkjøp
Tilbudsfrist: 27. april 2023
Verdi: inntil 20 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår