Ahlsell overtar T O Slettebøe

 
Ahlsell overtar T O SlettebøeBildet: Fra venstre: Øyvind Skjærstad Ramsøy – regional salgssjef VA Ahlsell, Paul Egil Garvik – regionssjef Sør-Øst Ahsell, Åse Slettebøe – eier/administrasjon T O Slettebøe, Aksel Slettebøe – eier/daglig leder T O Slettebøe, Lars Erik Finne – direktør M&A Ahlsell, Erik Tandberg – regional salgssjef Industri og Bygg Ahlsell, Johan Stille – head of M&A Ahlsell (konsern)
Ahlsell Norge AS har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i T O Slettebøe AS. Bedriften er Sørlandets største maskinforretning med over 80 års fartstid i markedet

T O Slettebøe ASleverer de fleste produkter som brukes i industriell sammenheng. Fra verktøy, maskiner og utstyr til festemidler, brann- og fallsikkerhet, transmisjoner og pneumatikk. Selskapet har 46 ansatte med en omsetning på 133 millioner i 2022. Oppkjøpet er en viktig del av Ahlsells satsing i Kristiansand og i industrisektoren.

Sofistikerte løsninger

- T O Slettebøe AS er kjent for sin kvalitet, tilgjengelighet og service. De har en helt unik fagkompetanse innen industrisektoren som Ahlsell har som mål å vokse i. Som representant for noen av verdens ledende produsenter har selskapet gjennom en årrekke utviklet og levert sofistikerte løsninger. Dette i tett samarbeid med sine kunder. Gjennom oppkjøpet får vi 46 nye kollegaer med spesialkompetanse innen sitt fagområde. T O Slettebøe har en meget god posisjon i markedet, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell, i en pressemelding.

Enda bedre tilbud til kundene

For både T O Slettebø og Ahlsell handler oppkjøpet om å skape et enda bedre tilbud til kundene. Fremover vil T O Slettebøe sine kunder få tilgang til Ahlsells brede produktsortiment og suverene logistikktilbud. Ahlsells kunder vil i enda større grad oppleve at de får «alt på ett sted».

- For oss er leveringspresisjon, pålitelighet og kvalitetsprodukter av avgjørende betydning. Ahlsell er i en klasse for seg selv på alle disse områdene. Det at oppkjøpet kommer til å gi et løft for alle kundene våre har vært av avgjørende betydning, sier Aksel Slettebøe som er daglig leder og eier i T O Slettebøe AS.

- T O Slettebøe sin mangeårige suksess er et resultat av kompetente og serviceinnstilte medarbeidere som leverer gode produkter og løsninger som proffkundene stoler på. Alt dette blir med videre, og sammen skal vi nå sikre et enda bedre tilbud til fagfolk i industrisektoren, tilføyer regionssjef Paul Egil Garvik i Ahlsell.

Egen serviceavdeling

Ahlsells bærekraftstrategi preges av mottoet «handlekraft på bærekraft». Også her ser Ahlsell klare fordeler for kundene og markedet i forbindelse med oppkjøpet av T O Slettebøe.

- Med T O Slettebøe på laget ser vi fram til å fortsette vårt arbeid med å skape et mer bærekraftig samfunn. Selskapet har en egen serviceavdeling som utfører mekanisk service, sikkerhetsservice og reparasjon både i eget verksted og ute hos kunden, så vel som tilbud om reservedeler til en rekke av sine produkter. Dette vet vi bidrar til merverdi for kunden i form av mer lønnsomme og bærekraftige løsninger over tid. Noe vi også har høyt fokus på i Ahlsell, avslutter Runar Hansesætre i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår