VVS Norge satser på prosjektmarkedet

 
VVS Norge satser på prosjektmarkedetBildet: Erlend Berg (t.v.) sammen med Roald Nævdal, BAS ved Lindås Rør og Sanitær på prosjektet Liatun, der 186 borettslagsleiligheter pusses opp
Erlend Berg, tidligere kjededirektør i Bademiljø, skal lede profilhuset «VVS Norge Prosjekt», som vil tre i kraft fra årsskiftet og hovedsakelig ha fokus mot prosjektmarkedet.

Tidligere i høst ble det kjent at VVS Norge lanserer tre nye profilhus. Dette gjøres for å tydeliggjøre og spisse kjedekonseptene, men også for å dekke ulike deler av markedet. Nå er det klart at Bademiljø-sjef Erlend Berg får en sentral rolle i den nye organisasjonen.

- Flere av medlemmene i Bademiljø og Comfort har i dag sitt hovedfokus mot prosjektmarkedet, men det er først nå vi får samlet alle disse i et eget profilhus, VVS Norge Prosjekt.  Med dette grepet vil det bli enklere å bygge opp en tydeligere posisjon i prosjektmarkedet. Sammen med medlemmene i det nye profilhuset vil vi spisse og tydeliggjøre våre prosjektkonsepter– alt fra prosjektsortiment, tjenester til prosjektkunder og ikke minst tjenester som det nye kjedekontoret skal levere til prosjekt medlemmene, sier Erlend Berg i en pressemelding.

Nylig samlet Berg en gruppe medlemsbedrifter som er tunge innen prosjekter for å avklare medlemmenes forventninger til det nye profilhuset og enes om videre handlingsplan.

- Vi er opptatt av å utvikle og levere tjenester som treffer prosjektmedlemmene. Derfor har det vært viktig for oss å involvere medlemmene i dette arbeidet, sier Berg.

VVS Norge har i dag mange tjenester som profilhuset kan dra nytte av for å levere til sine prosjektmedlemmer, alt fra datavarehus for driftsoppfølging til BAS og prosjektlederkompetanse gjennom VVS Norge Akademiet. I tillegg har VVS Norge tidligere i høst inngått partnerskap med ingeniørfirmaet DHJ (Dagfinn H. Jørgensen AS), som prosjektmedlemmene også kan dra nytte av.

Som ledd av etableringen av VVS Norge Prosjekt har det vært naturlig å bygge opp en ny kjedeadministrasjon med fagkompetanse innenfor prosjektmarkedet. Han forklarer at funksjoner som marked, drift og fag vil bli videreført i det nye profilhus, men de kommer til å jobbe annerledes enn tidligere, samtidig som at de nå kun skal konsentrere seg om prosjektmarkedet.

- På eksempelvis drifts- og markedssiden vil vi jobbe annerledes. Vi vil ha økt oppmerksomhet rettet mot benchmarking, tall og B2B-markedsføring. Kjedekontoret skal være en sparringspartner for medlemmene på lønnsomhet og effektivitet, både på bedrift og prosjektnivå og med vårt nye datavarehus Seerbrite vil dette kunne gi oss og medlemmene en helt ny måte å følge opp driften på, sier Berg.

For prosjektmedlemmer som fortsatt ønsker å beholde butikken vil merkevarenavnene Bademiljø eller Comfort videreføres. For dem som ikke har butikk, er det bedriftens navn som skal løftes frem, på denne måten vil vi bidra til å bygge opp lokal konkurransekraft.

- Vi går mot en veldig spennende tid der teknologibruk og bærekraft får store konsekvenser for det som skjer på byggeplassen. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å utvikle nye og relevante tjenester for medlemmene, som sikrer deres langsiktige konkurransekraft. Dette skjer i god dialog og i tett samarbeid med dyktige rørleggere fra hele landet, og vi skal lykkes med dette i fellesskap, sier Berg.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår