Norva24 gjør storinnrykk i Tyskland

 
Norva24 gjør storinnrykk i Tyskland
– Fire oppkjøp på fire måneder skal styrke lederposisjonen til Norva24 i det Nordeuropeiske markedet for vedlikehold av infrastruktur under bakken.

Det sier konsernsjef i Norva24, Henrik Damgaard, etter oppkjøpet av tyske Kanal-Türpe, en ledende leverandør innen vedlikehold av infrastruktur under bakken i Tyskland. Selskapet har avdelinger i Gerolzhofen, Fulda og Blomberg.

Kanal-Türpe har over 50 års erfaring i bransjen og omsetter for om lag 200 millioner norske kroner i året. Selskapet, med sine 160 ansatte og 100 spesialbiler, har et omfattende tjenestetilbud innen kommunalteknikk i sin region i Tyskland.

I tillegg til oppkjøpet av Kanal-Türpe, har Norva24 også nylig gjennomført ett oppkjøp i Stockholm, og to mindre driftsselskaper i tyske Lübeck og Lüneburg. 
- Vi er svært glade for å kunne ønske Kanal-Türpe velkommen til Norva24. Etter at vi gikk inn i det tyske markedet i 2019, gjennom oppkjøpet av Ex-Rohr, styrker vi nå vår posisjon videre med et klart mål om å bli markedsleder også i Tyskland, sier Damgaard i en pressemelding.

- Etter de siste oppkjøpene blir Norva24s forventede omsetning opp mot to milliarder norske kroner. Dette er en viktig milepæl for nå visjonen om å bli markedsleder innen vedlikeholdstjenester av infrastruktur under bakken i hele Europa», sier administrerende direktør Henrik Damgaard i Norva24.

- Vi ønsker å bygge et europeisk fyrtårn innen infrastruktur under bakken, og jobber derfor kontinuerlig med å styrke vår markedsposisjon både gjennom oppkjøp og organisk vekst. Da vil vi bli i stand til å øke vår mulighet til å satse ytterligere på innovasjon og utvikling i denne samfunnskritiske bransjen. Som et eksempel utforsker vi nå IoT- og sensorteknologi for å utvikle bedre og grønnere tjenester for en sektor som har et stort potensial nettopp for smarte løsninger, sier Damgaard.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår