AF Gruppen skal utvide avløpsrenseanlegg i Strømmen

 
AF Gruppen skal utvide avløpsrenseanlegg i StrømmenBildet: NRVA avløpsrenseanlegg i Strømmen på Romerike skal utvides. Illustrasjon: NRVA
AF Gruppen er av Nedre Romerike vann- og avløpsselskap (NRVA) valgt som totalentreprenør for samspillskontrakten med utvidelse av eksisterende avløpsrenseanlegg i Strømmen på Romerike.

Kontrakten B2 omhandler bygg- og anleggstekniske arbeider. Samspillet skal i første fase av prosjektet optimalisere tekniske løsninger og anleggsgjennomføring, før partene enes om målpris for selve byggingen.

Det er planlagt at samspillsfasen skal ta ca. ett år. Det er ventet at en byggekontrakt kan ha en verdi på ca. NOK 1 milliard. Byggekontrakten vil først bli tatt inn i ordrereserven når kontrakten for fase 2 er inngått.

 - AF Gruppen har lang erfaring og kompetanse fra flere lignende prosjekter og kontraktsformer. Sammen med NRVA skal vi bruke denne kompetansen til å finne de beste løsningene for utvidelsen av eksisterende renseanlegg. Vi ser frem til å bidra slik at det nye anlegget oppnår ønsket kapasitet og tilfredsstiller aktuelle krav, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår