Bryne Rør skifter profil og satser framover

 
Bryne Rør skifter profil og satser framover
NYTT OM NAVN: Fra 1. juli tar den tradisjonsrike rørleggerbedriften på Bryne i bruk sin nye logo og visuelle identitet. Samtidig opphører samarbeidet med VB-kjeden.

Bryne Rør har hatt god vekst og sterk faglig utvikling de senere årene, og skiftet av utseende er en naturlig del av satsingen framover. 

- Ved å få mer fokus på Bryne Rør som selvstendig merkevare vil det være lettere å bygge stolthet for det de leverer og samtidig tiltrekke seg samarbeidspartnere og nye medarbeidere. Målet er å være Jærens ledende rørlegger, noe som også innebærer at den jærske arbeidsmentaliteten og kvaliteten vil sette spor etter seg andre steder i landet, sier Ruben Skovgaard Slethei, daglig leder i Bryne Rør.

Blant annet har Bryne Rør utført en rekke store prosjekter på landbaserte fiskeoppdrettsanlegg over hele landet, et svært viktig område de ønsker å satse mer på.

- Vi tar store oppdrag over hele landet, men det er på Jæren vi hører til, avslutter Slethei.

Om Bryne Rør:

Bryne Rør ble startet i 1965. Bedriften holder til på Håland sør for Bryne og har rundt 50 medarbeidere som omfatter alt fra KEM-ingeniører, sivilingeniører innen VVS til rørleggere og rørleggermestere. Bryne Rør er spesialist på alt som handler om rør, fra totaltekniske pakker for proff-, prosjekt- og boligmarkedet, til installasjon og service for private. De senere årene har de også hjulpet en rekke bedrifter og private med å redusere energibruken gjennom varmepumpeinstallasjoner. 

Omsetningen i 2023 var på 131 millioner kroner, og driftsresultatet i overkant av 6 mill. Utviklingen framover vil bygge på effektive rutiner, videre styrking av kompetansen, lokal forankring, og mot til å satse på nye, attraktive markeder.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår