Anne Dahl Øiseth får assisterende lederrolle i VVP

 
Anne Dahl Øiseth får assisterende lederrolle i VVPBildet: Anne Dahl Øiseth
Per 1.mai er Anne Dahl Øiseth ansatt som assisterende daglig leder i VA VVS Produsentene VVP. Hun kommer da fra rollen som daglig leder i Grohe AS.

Dahl Øiseth har også bla vært konserndirektør Marked i GK Konsern samt salgs- og markedsdirektør i Onninen.

Hun har også siden 1.juli 2021 vært en del av styret til VVP – fra 1.juli 2023 også som styreleder og kjenner derfor VVP veldig godt – både fra «utsiden og innsiden».

- Vi er veldig glad for at Anne takket ja til rollen som assisterende daglig leder for VVP. Anne går rett inn i sin nye rolle med den kjennskap og kunnskap hun har – både om VVP og bransjen generelt,  sier Terje Røising, daglig leder VVP.

Bildet: Anne Dahl Øiseth og Terje Røising. Foto: Jørn Søderholm

Bjarne Haugland, tidligere daglig leder i VVP, og nå på vei inn i pensjonistenes rekker, støtter TerjeRøising i hans vurdering.

- Med Terje og Anne er VVP godt rustet for å utvikle VVP i årene som kommer. Jeg ønsker den nye administrasjonen riktig lykke til og gleder meg til å følge utviklingen fra sidelinjen, sier Haugland.

Bjarne Haugland vil fortsatt være tilknyttet VVP i en begrenset stilling som konsulent og knyttet til prosjektledelse med fokus på spesifikke prosjekter.

Bildet: Bjarne Haugland. Foto: Bjørn Laberg

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår