Ny salgssjef for ventilasjon i Lindab

 
Ny salgssjef for ventilasjon i LindabBildet: Stefan Myhre Pettersen (t.v.) og Thomas Tollefsen
NYTT OM NAVN: Thomas Tollefsen tar steget opp for å fylle rollen som ny salgssjef for ventilasjon, med startdato 1. mars, melder Lindab.

Denne strategiske avgjørelsen følger etter at Stefan Myhre Pettersen har tatt skrittet opp til å bli salgs- og markedssjef, og viser Lindabs forpliktelse til å fremme talent fra egne rekker.

Både Stefan og Thomas har klatret i gradene internt, noe som understreker selskapets tro på å dyrke frem ledere innenfra.

- Å utvikle våre egne talenter er kjernen i vår suksess. Med Thomas som tar over roret for ventilasjonssalget, er vi sikre på at vår kurs er satt mot nye høyder, sier Stefan Myhre Pettersen.

Thomas Tollefsen, kjent for sitt engasjement og egenskaper som lagbygger, er klar for å ta Lindabs ventilasjonssalg til neste nivå.

- Å bli forfremmet innenfor et selskap som virkelig verdsetter egenutvikling, er utrolig motiverende. Jeg ser frem til å lede vårt salgsteam og fremme våre innovative løsninger som vil styrke vår posisjon i markedet, sier Thomas med et smil.

- Lindabs fokus på intern rekruttering og talentutvikling viser et sterkt engasjement for sine ansattes muligheter og selskapets fremtid. Med frisk energi og dedikerte ledere som Stefan og Thomas ved roret, er Lindab bedre rustet enn noensinne for å møte morgendagens utfordringer, kommer det stolt fra direktør for mennesker & kultur,  Anita Ueland.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår