Rejlers styrker laget med 18 nye ansatte

 
Rejlers styrker laget med 18 nye ansatteBildet: Petter Arnesen, CEO Rejlers AS
NYTT OM NAVN: Rejlers Norge styrker laget og ønsker hele 18 nye ansatte velkommen ved inngangen til 2024. Mange av ansettelsene er gjort i avdelingen Energy, for å møte behovene i nye, store prosjekter.

Det har skjedd mye bra på rekrutteringen til Rejlers. Virksomheten har vind i seilene, og melder om en rekke nyansettelser.

 – Vi vinner anbud og blir invitert med som strategiske partnere og fageksperter. Og dette er takket være alle de kloke hodene vi har i virksomheten. 2024 kommer til å bli et fantastisk år der vi skal bli enda bedre, utvikle oss og skryte mer av hverandre, sier Petter Arnesen, administrerende direktør i Rejlers Norge. 

Han melder om stor interesse og mange søkere til stillingene de utlyser, og uttrykker glede over å styrke det norske laget. 

- Vil berike vårt team

– Vi er begeistret over å ønske våre nye kolleger velkommen til Rejlers Norge. Ekspertisen de bringer med seg vil uten tvil berike våre team og bidra positivt til vårt samfunnsoppdrag som handler om å re-elektrifisere Norge, sier Arnesen.

Et av de større oppdragene Rejlers nå tar fatt på handler om samfunnskritisk infrastruktur. På oppdrag fra Statnett skal Rejlers, sammen med flere andre samarbeidspartnere, bidra i oppgraderingen av transformatorstasjoner, kraftledninger og kabler over hele landet.  

– Vi er avhengig av bedre strømflyt og -forsyning for å få til den grønne omstillingen vi alle vet haster. Gjennom rammeavtalen med Statnett vil vi være med på å sikre tilstrekkelig kapasitet til å møte etterspørselen etter strøm fra privatpersoner og virksomheter, slik at vi kan fortsette å fase ut olje og gass. For å lykkes med en ny modernisering av samfunnet vårt har vi behov for gjennomføringskraft, altså flinke folk som de vi nå har fått med, forteller Arnesen.  

Åpner nytt Tromsø-kontor

Rejlers har kontorer både på Østlandet, Sørlandet, Vestlandet og i Midt-Norge. Nå åpner de også eget Tromsø-kontor. 

– Etableringen i Tromsø kan sees i sammenheng med de rammeavtalene vi vant med Multiconsult, men også fordi vi ser et behov for langsiktig lokal tilstedeværelse i nord. Når Statnett utvikler sitt nett, vil også regionalnettet og distribusjonsnettet trenge utbedring i takt med økt forbruk, sier Nicolas Alexander Hall, Head of Energy i Rejlers Norge.

I tillegg har pågangen vært ekstra stor fra folk bosatt nord i landet. 

– Det er et viktig for oss å tilby nye ansatte fleksibilitet, og i nord fikk vi inn veldig mange gode søknader, spesielt fra seniorressurser, forteller han stolt.

Styrking av tilstedeværelse

De 18 nye ansatte i Rejlers Norge fordeles på flere lokasjoner rundt om i Norge:

Oslo: 8 ansatte
Tønsberg: 3 ansatte
Arendal: 1 ansatt:
Lyngdal: 2 ansatte
Tromsø: 4 ansatte

Om Rejlers Norge:

Rejlers har en sterk tilstedeværelse i hele Norden, med over 3000 ansatte. Den norske avdelingen, med rundt 200 dedikerte medarbeidere, er etablert i flere byer, inkludert Oslo, Hamar, Sarpsborg, Tønsberg, Trondheim, Kristiansand, Arendal, Lyngdal og Stavanger. Gjennom 80 år har Rejlers rådgitt samfunnsbyggere i moderniseringen av bygd og byer, i møte med store, tekniske utfordringer.  

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår