Bravida leverer alle tekniske fag på Kvaløysletta ungdomsskole

 
Bravida leverer alle tekniske fag på Kvaløysletta ungdomsskoleIllustrasjon: Filter Arkitekter
Bravida er valgt til underleverandør for Econor og leverer alle tekniske fag når nye Kvaløysletta ungdomsskole i Tromsø skal bygges.

Kontrakten vant Bravidas avdelinger i Tromsø i september 2023 etter en vellykket samspillsfase, og oppstart er i andre kvartal av 2024. Skolen er planlagt ferdigstilt i første kvartal 2026, med innflytning i tredje kvartal samme år.

Elektro, rør, ventilasjon, automasjon og solcelleanlegg skal på plass i regi av Bravida, og den samlede kontraktsverdien er på 94,6 millioner kroner.

BREEAM Excellent

Målet er å bygge en ungdomsskole i henhold til kunnskapsskolen som ivaretar alle forskriftskrav og som vil gi gode rammer for læring og oppvekst i bydelen. Skolen skal være et fleksibelt og tilpasningsdyktig bygg med tanke på undervisning, flerbruk og fremtidige læreplaner.

Prosjektet skal sertifiseres som BREEAM NOR Excellent. Dette er en miljøsertifisering som er med på å sikre at bygget blir bygget med bærekraftige og miljøvennlige løsninger.

Bravida skal installere alle tekniske løsninger og en brønnpark som vil bli utstyrt med varmepumper og energibrønner. De sørger for at bygget blir energieffektivt og bærekraftig varmet opp.

Etterlengtet oppgradering

– Det er klart at Kvaløysletta ungdomsskole vil få en etterlengtet oppgradering, som de virkelig har trengt. Skolen ble bygget i 1969 og ser ganske nedslitt ut, sier Jørgen Astad Hansen, prosjektleder i Bravidas elektroavdeling i Tromsø. 

Han legger til: – Prosjektet er ikke bare en fysisk forbedring, men også enda et av Bravidas steg mot en bærekraftig og energieffektiv fremtid. Løsningene vil være til fordel for både elevene og verden.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår