Eaton åpner nytt nordisk supportsenter

 
Eaton åpner nytt nordisk supportsenterFoto: Shutterstock
NYTT OM NAVN: Energistyringsselskapet Eaton er i sterk vekst og åpner et nytt supportsenter i Estland. Senteret skal bistå kunder i både Norden og Baltikum, og vil bli en viktig brikke i selskapets elektrifisering av Europa.

Energistyringsselskapet Eaton er i sterk vekst og opplever særlig etterspørsel etter bærekraftige energilagringssystemer og intelligente UPS-løsninger. I Finland bygger virksomheten en ny UPS-fabrikk (uninterrubtible power supply) som skal bidra til å styrke elektrifiseringen av Europa. Som en oppfølging av den økte etterspørselen, investerer Eaton nå også i et nytt supportsenter i den estiske hovedstaden Tallinn. 

Senteret skal støtte både de nordiske og baltiske markedene med teknisk support for fysiske produkter og programvare.

– Vi er stolte over at vi fortsetter å utvide vår nordiske og baltiske tilstedeværelse, og dette supportsenteret gjør at vi kan bistå kundene våre enda bedre. I tillegg til service og support på alle av Eatons løsninger for det grønne skiftet, skal de ansatte også støtte vårt salgsapparat med blant annet dokumentasjon og teknisk rådgivning, sier Vibeke Foss, avdelingsleder innesalg for Eaton i Norden.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår