Wavin vinner rammeavtale med Vestforbrænding

 
Wavin vinner rammeavtale med VestforbrændingBildet: Wavin skal levere 22.000 Calefa II-enheter til Vestforbrænding fra i år og de neste fem årene. (Foto: Vestforbrændingen)
DANMARK: Wavin har nylig vunnet Danmarks hittil største offentlige anbud på fjernvarmeløsninger. Rammeavtalen er inngått med Vestforbrænding, Danmarks største avfalls- og energiselskap.

Avtalen innebærer at Wavin de neste fem årene skal levere totalt 22.000 Calefa II-enheter.
Vestforbrændings utvidelse av fjernvarmenettet er en del av selskapets samlede Varmeplan 2030, som skal koble opptil 39.000 husholdninger i syv kommuner til fjernvarmenettet i de kommende årene. I forbindelse med utvidelsen er det offentliggjort at Wavin skal levere 22.000 Calefa II-enheter fra 2024 og de påfølgende fem årene.

Leveres fullisolert

Calefa II er Wavins nyeste fjernvarmesystem som eliminerer behovet for en varmtvannsbereder, og leverer både varme og varmtvann. Systemet er selvregulerende og lærer brukerens varmtvannsmønster for optimalt energiforbruk. Calefa II leveres fullisolert, noe som gir brukeren full kontroll over energistyring og minimalt varmetap.

Bildet: Calefa II er Wavins nyeste fjernvarmesystem som dekker alle behov for oppvarming av hus, varmtvann og samtidig fjerner behovet for å ha en varmtvannsbereder i boligen. (Foto: Wavin)

- Dette understreker ikke bare Wavins posisjon som en av de ledende aktørene innen fjernvarme, men det viser også at våre produkter og løsninger blir anerkjent blant de beste i bransjen. Calefa II representerer ikke kun en innovativ teknologisk løsning, men også et miljøtiltak som bidrar til å redusere CO2-utslipp og øke energieffektiviteten, sier Tom Ole Stenberg, teknisk sjef VVS Wavin Norge.

Bildet: Tom Ole Stenberg, teknisk sjef VVS Wavin Norge.

20 års erfaring med fjernvarmeløsninger 

De siste årenes stigende energipriser og skjerpede krav til å redusere CO2-utslipp har akselerert overgangen fra fossile brensler til fjernvarme. Wavin har levert fjernvarmeløsninger til danske boliger i mer enn 20 år og til norske boliger i 15 år. Det nylig vunnet anbudet for Vestforbrænding er en milepæl som understreker selskapets posisjon innen fjernvarmeløsninger.

– Å vinne dette anbudet er ikke bare en anerkjennelse av kvaliteten på våre produkter, det er også en godkjenning av vår dedikasjon til å yte rådgivning og levere løsninger som oppfyller individuelle kunders behov og krav på best mulig måte. Det er en stor tillitserklæring fra Vestforbrænding, og vi ser frem til å løfte oppgaven, forteller Henrik Brogens, salgssjef for VVS Wavin Danmark.

Bildet: Henrik Brogens, salgssjef for VVS Wavin Danmark.

Høy kvalitet og økt energieffektivitet

Kravene til leverandøren inkluderte blant annet å sikre leveransen av fjernvarmeenheter i opptil 15 år etter faktisk overtakelsesdato samt å tilby en garantiperiode på enhetene på fem år. Vestforbrændingen, med sine 450 medarbeidere, ser også fram til samarbeidet. 

- Det er et stort prosjekt som stiller store krav til tilbydere og leverandører. Vår utvidelse av fjernvarmenettet er et viktig skritt i vår misjon om å levere fremtidssikrede og mer effektive energiløsninger til våre kunder. Det er avgjørende for Vestforbrænding å finne leverandører og partnere som kan levere høy kvalitet på løsninger så vel som rådgivning, slik at vi kan oppfylle våre mål om redusert CO2-utslipp og økt energieffektivitet, sier Per Wulff, områdeleder for Vestforbrændings fjernvarme.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår