Et halvt århundre i Sig. Halvorsen

 
Et halvt århundre i Sig. HalvorsenBildet: Sven Arvid Sola ble nylig hedret for 50 års innsats i rørleggerbedriften Sig. Halvorsen. Daglig leder Tor Jakob Dysjaland (t.h.) beskriver Sven Arvid som en problemløser og en mentor som alltid er villig til å dele av sin kunnskap
Sig. Halvorsen er stolte av å annonsere at Sven Arvid Sola mandag 17. juni har vært ansatt i bedriften i imponerende 50 år.

 I en tid hvor karriereveier ofte endrer seg raskt og arbeidsmarkedet er i konstant utvikling, er det en sjeldenhet å finne noen som har viet et helt arbeidsliv til samme bedrift.

En livslang dedikasjon

Sven Arvid startet sin karriere som rørlegger allerede som 17-åring. I løpet av de fem tiårene har han vært med å forme bedriften. Hans faglige kunnskap har spilt en viktig rolle for Sig. Halvorsen, og han har hatt med seg titalls lærlinger gjennom karrieren som vil ta med seg hans kunnskap videre.

Familietradisjon

Sven Arvids dedikasjon til rørleggerfaget har ikke bare påvirket hans eget liv, men også inspirert neste generasjon. To av hans sønner har fulgt i hans fotspor og jobber også som rørleggere i Sig. Halvorsen.

En ekte lagspiller

Daglig leder i Sig. Halvorsen, Tor Jakob Dysjaland, beskriver Sven Arvid som en problemløser og en mentor som alltid er villig til å dele av sin kunnskap.

- Sven Arvid har vært med å utvikle mye av det som vi i dag jobber med, helt fra 1985 da vi startet med varmepumpeanlegg, vannbårne systemer og sjøkollektor hos Sandnes Trelast i Gandsfjorden i Sandnes. Vi jobbet rett og slett med bærekraft før folk hadde begynt å snakke om dette. De siste årene har vi digitalisert mye i Sig. Halvorsen, og Sven Arvid har vært med på en reise som få andre vil kunne oppleve, sier Dysjaland.

50 års-feiring

For å markere denne bemerkelsesverdige milepælen, arrangerte Sig. Halvorsen en feiring til ære for Sven Arvid. Det ble en anledning for kolleger å hedre hans innsats med fine taler, blomster, kake og for første gang i Sig. Halvorsens historie - gavekort på 50 år.

- Det er viktig å feire slike anledninger. Sven Arvid har bidratt til firmaets suksess på en måte som få andre har gjort. Sven Arvid Sola er et levende bevis på at lidenskap og dedikasjon til et yrke kan føre til et rikt og tilfredsstillende arbeidsliv, og for det er vi ydmyke og takknemlige, sier Dysjaland videre.

- En mentor

- Hans historie er en inspirasjon for både nåværende og fremtidige generasjoner av rørleggere.
Når vi ser tilbake på Sven Arvids 50 år lange karriere, er det klart at hans bidrag går langt utover tekniske ferdigheter. Han har vært en mentor, et forbilde, og en venn for mange. På vegne av hele Sig. Halvorsen ønsker vi Sven Arvid en stor gratulasjon med jubileet, avslutterdaglig leder Tor Jakob Dysjaland.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår