GROHE presenterer kjøkkendesign på Designers Saturday

 
GROHE presenterer kjøkkendesign på Designers Saturday
GROHE deltar på Designers Saturday i Oslo den 8. september og presenterer en rekke inspirerende kjøkkendesign sammen med EVI.

6000 besøkende og ca. 170 utstillere møtes til inspirasjon, faglig oppdatering og sosialt nettverk den 8. til 10. september, hvor den 20. utgaven av Designers Saturday går av stabelen i Oslo. Her presenteres de ypperste designløsningene innenfor møbler, belysning, tekstiler, kjøkken og gulv.

Blant utstillerne er GROHE, som deltar i samarbeid med kjøkkenleverandøren EVI som har åpnet showrommet sitt i Ruseløkkveien i forbindelse med eventet. Showrommet er det 12. av til sammen 14, og det kan besøkes fredag og lørdag hvor det står gratis shuttlebusser til rådighet.

- Matcher produktene våre

- Deltakelsen i EVIs showrom gir oss en unik mulighet til å presentere GROHE SPA i tillegg til de mange designkranerne våre i attraktive kjøkkenmiljøer som matcher produktene våre når det gjelder design, smart funksjonalitet og kvalitetsmaterialer, sier Marie Kolbu, Leader Marketing Norge, LIXIL EMENA.

I showrommet utstilles GROHEs produkter sammen med EVIs kjøkkenløsninger, som er designet og produsert lokalt i Norge med fokus på bærekraft, estetikk og tidløst design.

- Vi gleder oss til å invitere de mange besøkene på Designers Saturday med inn til en utstilling der vi, sammen med GROHE, Lundhs Real Stone og Haugstad Møbel AS, har skapt noen inspirerende miljøer med utgangspunkt i felles holdninger til design og bærekraft,, fastslår Katinka Von Der Lippe, Lead Designer fra EVI.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår