Mikkel Nielsen skal lede Norsk Byggtjeneste AS

 
Mikkel Nielsen skal lede Norsk Byggtjeneste ASBildet: Mikkel Nielsen, ny administrerende direktør i Norsk Byggtjeneste
Mikkel Nielsen er ansatt som ny administrerende direktør i Norsk Byggtjeneste AS og vil tiltre stillingen senest 1. desember 2023.

Mikkel Nielsen er utdannet Master of Science fra BI og har vært Chief Digital Officer i Nordr AS siden 2020. Nordr AS er en videreføring av Veidekkes eiendomsvirksomhet i Norge og Sverige, hvor han fra 2017 til 2020 var direktør for digitalisering.

I flere perioder fra 1997 til 2017 var han ansatt i Accentures strategipraksis, -sist som direktør og leder for Accenture Technology Strategy i Norge. I perioden 2003 – 2008 var Mikkel Nielsen ansatt ved Sykehuset Buskerud HF som omstillingssjef og leder av Utviklingsseksjonen.

Nielsen er 51 år og bor på Stabæk med kone og fire barn.

– Med bred erfaring fra teknologi og omstillingsprosjekter, samt god innsikt i byggenæringen er Mikkel meget godt kvalifisert for å videreføre Norsk Byggtjeneste. Jeg vil benytte anledningen til å takke Øyvind Skarholt for en solid innsats for Norsk Byggtjeneste gjennom mange år. Jeg ønsker Mikkel Nielsen velkommen og ser frem til et langt og godt samarbeid, sier styreleder Carl Otto Løvenskiold i Norsk Byggtjeneste.

Norsk Byggtjeneste er en ledende leverandør av informasjonstjenester for byggenæringen i Norge. Selskapet tilbyr en rekke digitale verktøy og løsninger som hjelper aktører i bransjen med å ta informerte beslutninger og drive effektivt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår