Assemblin endrer prosjektorganisasjonen

 
Assemblin endrer prosjektorganisasjonenBildet: Mikkel Hessen
Mikkel Hessen er ansatt som prosjektsjef og juridisk ansvarlig i Assemblin prosjekt rør. Han tiltrer stillingen 1. oktober.

Mikkel, som kommer fra stillingen som senioradvokat i Marstrand Advokatfirma, vil rapportere til regionssjef Leif Stensrud.

Mikkel har jobbet tett med Assemblin i flere år. Han har bred entrepriserettslig erfaring gjennom arbeid for prosjektorienterte virksomheter innen bransjene bygg og anlegg og oljeservice. Ved siden av rollen i prosjektvirksomheten, vil han også kunne bistå andre avdelinger i juridiske spørsmål.

Proaktiv rolle

- Etter å ha jobbet med Assemblin i flere prosesser og saker de senere årene, gleder jeg meg til å bli en del av selskapet og kunne innta en enda mer operativ og proaktiv rolle, sier Mikkel, som tiltrer den nye stillingen fra 1. oktober.

Samtidig går servicesjef Magnus Spone ved serviceavdelingen i Drammen over i stillingen som driftssjef i Assemblin prosjekt vest sammen med Ulf Nysæter.

Styrker IT-satsingen

Assemblin styrker også IT-satsingen og videreutviklingen av støttesystemer for vår produksjon.

- Erik Granerud, som har hatt stillingen som prosjektsjef i Prosjekt vest, har stor kompetanse på dette området, og har uttrykt ønske om å kunne bidra mer i dette arbeidet. Vi er derfor svært fornøyde med at Erik tiltrer vårt IT-team som utviklingssjef. Han vil ha en gradvis overgang mello de to stillingene frem til 1. januar neste år, sier HR-sjef Jon Kolstø.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår