Lover fem nyheter i år

 
Lover fem nyheter i årBildet: Matt hvit er den nyeste trenden innen designsluk og rister, slår distriktsansvarlig Øst, Daniella Gulbrandsen og salgssjef Søren B. Knudsen i Purus Joti fast. Foto: Odd Borgestrand
Det forplikter å runde 75 år, og Purus Joti lover å markere dette med fem nye produkter i løpet av jubileumsåret. Den første nyheten ble presentert under den lukkede fagmessen i regi av Comfort-kjeden i dag.

Av Odd Borgestrand

- Vi reiser alltid på trendreiser til Bologna hver høst, og her fanger vi opp spennende detaljer som vi videreutvikler innenfor våre konsepter, forteller salgssjef Søren B. Knudsen. Det begynte med gullfarge som vi integrerte i våre designsluk. Høsten 2018 dukket en lekker sort-farge opp og i fjor kom den matte hvitfargen for fullt også på baderoms-rister.

- Det meste handler om matt i hvitt eller sort på tilbehør, armaturer og andre detaljer i baderommet, og også innenfor vårt segment, sier han.

- Vi syns det er morsomt for en 75-åring som oss å presentere det nyeste designsluket i bryllupsfargen matt hvit, sier Søren Knudsen med dårlig skjult stolthet. 
Matt sort har Purus Joti hatt det siste halvannet år med stort salg, og Knudsen er ikke i tvil om at den matte hvitfargen vil slå like godt an. Fargen er også å finne på servantbatterier, dusj og garnityr.

- Vi syns også det er ekstra morsomt å presentere dette på en lukket fagmesse i regi av vår gode partner Comfort, legger han til.  Hvor lenge fargen blir i trendbildet, syns han det er vanskelig å si noe om.

- Den neste nyheten vil komme under Nordbygg i Stockholm 21-24.april. Da er det snakk om lansering av et designsluk der stikkordene er ny teknologi med bedre kapasitet, sterkt fokus på hygiene og en enda sikrere og enklere installasjon. Til høsten vil det komme ytterligere tre nyheter, lover den aktive salgssjefen i Purus Joti.

- Vi skal ligge i tet i trender, på det synlige og det tekniske, slår han fast, og det betyr trolig at det blir en ny tur til baderom-messa Cersaie i Bologna denne høsten også. 
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår