Trygge valg og synlighet hos Comfort

 
Trygge valg og synlighet hos ComfortBildet: Det er viktig å vise fram våre varer på ei lukket fagmesse i håp om at alle Comfort-butikkene bestiller utstillinger av de produktene vi kan tilby, sier Villeroy & Boch-representantene Tor Strand Jacobsen (t.v) og Erik Hansen som flankerer administrerende direktør i Comfort-kjeden, Kari Øgle Kjensberg. Alle tre er begeistret for de nye mørke og matte servantene som er en del av utstillingen på Gardermoen. Foto: Odd Borgestrand
43 leverandører og totalt 350 deltakere deltok under Comfort-kjedens kick off for de synlige produktene på Gardermoen tirsdag og onsdag.

Av Odd Borgestrand

Det er ny rekord, og her er det leverandørene som må levere sine varer på en slik måte at de blir godt synlig i landets mange Comfort-butikker.Det er ikke mer enn tre uker siden nesten samme antall deltakere var samlet med fokus på de tekniske produktene
- Her er alle våre avtaleleverandører samlet på ett brett, og de kan da vise fram sine nyheter til våre butikkansatte i løpet av de to dagene treffet varer. Selvsagt kan vi også reise ut av landet for å hente inspirasjon, men det er det som blir vist på Gardermoen som faktisk vil havne i våre butikker, og det er dette vi skal selge, sier administrerende direktør i Comfort-kjeden, Kari Øgle Kjensberg.

Viktig samling

At kick-off samlingene blir ansett som viktig både for kjeden og for leverandørene blir overfor VVS aktuelt bekreftet av Villeroy & Boch-representantene Tor Strand Jacobsen og Erik Hansen.
- Vi må vise fram varene til de som faktisk skal selge dem rundt om i butikkene. Dersom ikke bransjen blir kjent med våre produkter vil vi heller ikke kunne gi forbrukerne den veiledningen de har behov for. Derfor er det viktig å vise fram våre varer på ei lukket fagmesse i håp om at alle Comfort-butikkene bestiller utstillinger av de produktene vi kan tilby. Dessuten er det mange av produktene som krever en fagmann når man kommer til installasjoner, sier de to.

Profilerer trygge valg

- Våre leverandører skal dessuten sikre at vi blir det tryggeste valget. De må sørge for at vi kan produktene og dermed gi forbrukerne gode valg. Vi vet at leverandørene setter pris på opplegget med tidsstyring der butikkmedarbeidere kommer gruppevis for å få best mulig informasjon om de ulike produktene. Comfort-kjeden har egne avtaler med hver enkelt av sine leverandører, men det betyr ikke at leverandørene «kjøper seg opp og fram» i de ulike butikkene. Her handler det om å finne gode løsninger som leverandørene og butikkene finner fram til i fellesskap for å øke salget. Selve innkjøpene skjer gjennom forhandlinger i VVS-Norge regi, bestående av konkurrentene Comfort og Bademiljø, skyter Kari Øgle Kjensberg inn.

Matt og sort

Samtlige leverandører legger vekt på å komme med nyheter under den årlige kick-off messa for synlige produkter. Her handler det om å levere til drømmebadet.
Villeroy & Boch presenterer blant annet en serie med mørke og matte servanter som ble presentert under den store ISH-messa i Tyskland. Ett år senere kommer disse produktene til Norge, og Erik Hansen har stor tro på at de vil bli godt mottatt også på det norske markedet.

–«Alle» skal jo ha matt sort på sine bad nå, og da må vi følge trenden og tilby det som virkelig er hot, sier Hansen til VVS aktuelt.

Sterk markering

Av leverandørene var det utvilsomt Viking Bad som utmerket seg med et omfattende vareutvalg. Her var det møbelsett, servantskap, dusjløsninger og badekar i spennende design. Grimstad-bedriften satser offensivt i det norske markedet og stilte med en stor delegasjon som gjorde hva de kunne for å selge seg inn med det de betegner som innovative og funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design, til en hyggelig pris. 

Bildet: Stolte representanter fra Viking Bad på rekke og rad under Comfort-kjedens kick off på Gardermoen, her sammen med administrerende direktør i Comfort-kjeden, Kari Øge Kjensberg. Foto: Odd Borgestrand.

Skole som tema

Årets tema under Comfort-kjedens kick off er «skole». Det handler om en viktig kompetanseheving i alle ledd i landets eldste baderoms-kjede.
- Flinke folk må få muligheten til å fylle på med kompetanse og dermed utvikle seg i den jobben de gjør. Den andre siden er at vi ønsker å bli så attraktive at vi kan få inn flere dyktige rørleggere og andre medarbeidere som gjerne vil jobbe sammen med oss fordi vi vil være best, sier Kari Øgle Kjensberg med stor grad av stolthet.

- Comfort-kjeden vil nå gjennomføre kompetanseheving for rørleggere, prosjektledere, baser, butikkmedarbeidere og daglige ledere.  Dette skal skje i regi av VVS-Norge som tar konseptet ut i sine kjeder.
Det er helt avgjørende at rørleggerne kan faget sitt og butikkmedarbeiderne kan produktene, mener Comfort-direktøren, som er stolt over kjedens visjon «det tryggeste valget». Vi skal være det tryggeste valget for våre egne medlemmer og for våre leverandører. Trygge valg skal gjennomsyre alt vi gjør, understreker Kari Øgle Kjensberg, som heller ikke underslår at den sosiale delen av arrangementet er viktig for å bygge et godt lag. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår