Ny prosjektleder i FLOW Trøndelag VVS

 
Ny prosjektleder i FLOW Trøndelag VVSBildet: Kurt Ove Lodgaard
Kurt Ove Lodgaard er ansatt som ny prosjektleder i FLOW Trøndelag VVS. Lodgaard startet i jobben 15. mai.

- FLOW Trøndelag VVS øker stadig sin portefølje. For å sikre at vi også fremover leverer prosjekter med den beste kvaliteten, både til nye og eksisterende kunder, har vi ansatt Kurt Ove Lodgaard som prosjektleder i prosjektavdeling, sier Jonny Bech, avdelingsleder ved prosjektavdelingen i FLOW Trøndelag VVS.

Lodgaard er utdannet sivilingeniør fra Høyskolen i Telemark, og har lang erfaring i VVS bransjen fra blant annet Oras og Bravida, hvor han har vært avdelingsleder for Rør/VVS Prosjekt i over 11 år. Han har vært engasjert i VVS bransjen i mange år, blant annet som tidligere styreleder i Rørentreprenørene Trøndelag, og nåværende styremedlem i Håndverkerforeningen.

- FLOW Trøndelag VVS er et spennende firma i Trøndelagsregionen som er i stadig utvikling, og muligheten til å være med på videre vekst og utvikling er svært motiverende for meg, sier Kurt Ove.

- Kurt Ove tilfører oss bred kompetanse og erfaring fra store og tunge prosjekter som krever kompetanse rundt kontrakt og prosjektstyring. Dette gjør oss enda bedre rustet for å bli med på store prosjekter, som eksempelvis Campussamling på NTNU og Senter for Psykisk Helse på St. Olavs hospital de kommende årene, sier Jonny Bech.

Bech mener ansettelsen av Lodgaard gjør at FLOW Trøndelag VVS nå styrker laget på prosjektsiden, og at bedriften har klare ambisjoner om å konkurrere om større og mer komplekse prosjekter framover.

FLOW Trøndelag VVS hadde i 2022 en omsetning på 176 millioner og er i dag 64 ansatte.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår