Ny salgsingeniør i Lindab Ålesund

 
Ny salgsingeniør i Lindab ÅlesundBildet: Vebjørn Farstad
2. mai startet Vebjørn Farstad som salgsingeniør i Lindab Ålesund. Han kom fra Johnson Controls etter 10 år i forskjellige roller.

- Vebjørn er med sin bakgrunn et friskt pust inn i vår organisasjon, han har kvaliteter som er viktige for oss i Lindab. Vi må alltid ha det tekniske aspektet med i vårt salg, og med vår satsning på systemer passer det utmerket med hans bakgrunn. Vi gleder oss virkelig til å få Vebjørn i gang til oss, sier salgssjef ventilasjon hos Lindab, Stefan Myhre Pettersen.

- Grunnen for at jeg ønsket å starte i Lindab var at det virker som en veldig spennende bedrift i utvikling, og at det er en bedrift som satser med å ta vare på de ansatte. Det er en arbeidsplass som jeg kan bygge videre på min kunnskap fra byggautomasjonsbransjen som jeg har jobbet i de 10 siste årene hos Johnson Controls. Der jobbet jeg meg opp fra tekniker til prosjektingeniør, for så å gå over på salgsavdelingen i januar 2022, sier Farstad om sin nye arbeidsgiver.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår