Ny markedsdirektør i Schneider Electric Norge

 
Ny markedsdirektør i Schneider Electric NorgeBildet: Marcela Recondo
Marcela Recondo (46) ble ansatt 1. mai som Global Marketing Director i Schneider Electric Norge.

- Elektrobransjen er i rivende utvikling og spiller, sammen med IT-sektoren, en sentral rolle i gjennomføringen av det grønne skiftet. En viktig del av markedsføringsrollen i denne konteksten er å skape verdi gjennom kompetanseoverføring, oppdatering om ny teknologi og forenkling av arbeidshverdagen ved hjelp av digitale verktøy, sier Marcela Recondo.

Hun kommer fra Buenos Aires, Argentina og har en mastergrad i internasjonale studier med spesialisering innen internasjonal økonomi. I tillegg har hun bodd i fem forskjellige land og arbeidet i multinasjonale selskaper innen telekom-, IT-, forbruksvarer- og belysningsindustrien. 
Gjennom sin karriere har hun fått betydelig B2B- og B2C-markedsføringserfaring, blant annet i virksomheter som Nokia, Cisco, JDE (Jacobs Douwe Egberts) og de siste fire årene i Signify Norge, hvor hun jobbet som Channel Marketing Manager. Med seg tar hun dybdekunnskap om merkevarebygging og digitalmarkedsføring, kommunikasjon og PR. 

- Jeg har alltid vært inspirert av Schneider Electric og deres måte å drive forretning på. Jeg deler selskapets fokus på bærekraft og synes det er beundringsverdig at de tar ansvar for å hjelpe bransjen med å dra nytte av forretningsmulighetene som ligger i det grønne skiftet. Dessuten er det et selskap som gir sine ansatte flotte muligheter for karriereutvikling, sier hun.  

- Marcela er veldig utadvendt og har imponert oss med sin drivkraft. Hun vil med sin lagånd passe perfekt inn i vårt team lokalt, så vel som markedsorganisasjonen globalt. Hun kjenner elektrobransjen godt og er bevisst dens nøkkelrolle i dagens samfunnsutvikling.  Jeg ønsker henne velkommen i ledergruppen i Norge, sier Alexandre Vermot, country President i Schneider Electric i Norge. 

Marcela Recondo har bodd i Norge siden 2009. Hun er nå bosatt i Oslo med sin norske mann og tre barn. Hun snakker spansk, engelsk og norsk.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår