SGP Armatec utvider produktspekteret

 
SGP Armatec utvider produktspekteretBildet: Daglig leder i Nilan, Per-Erik Hansen (t.v.) og salgsingeniør i SGP Armatec AS, Odvar Walle
SGP Armatec utvider nå sitt produktspekter, og har nå inngått en leverandøravtale med Nilan AS.

Dette betyr at SGP Armatec AS nå er distributør av Nilan sine ventilasjon-, varmtvann- og varmepumpeløsninger til rørleggere over hele landet.

- Jeg er veldig fornøyd med denne avtalen, vi gleder oss til å gi rørleggere mulighet til å levere balanserte ventilasjonsvarmepumper som bidrar til lavt energibruk i leiligheter og eneboliger, forteller salgsingeniør i SGP Armatec AS, Odvar Walle, i en pressemelding.

Om SGP Armatec:

SGP Armatec holder til i Asker, Bergen og Moss og har gjennom flere tiår opparbeidet seg en solid kompetanse rundt Nilan sine produkter. Utover å levere produktene med tilhørende kanalpakker, kan SGP Armatec bidra med prosjektering, tegning, søknad om ansvarsrett og support. Både i forbindelse med planlegging av anleggene, oppstart og drift.

I tillegg er Nilan i ferd med å lansere et skybasert system, som vil gjøre det mulig å overvåke drift av anleggene som blir levert. Denne løsningen gjør at serviceavtaler som installatøren tegner med sluttkunde, kan bli enda bedre og driftsforstyrrelser kan oppdages tidligere.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår