Ny HMSK-sjef i Caverion

 
Ny HMSK-sjef i CaverionBildet: Svein Ola Lunde tar over ansvaret for HMSK hos den tekniske totalentreprenøren Caverion etter Neda Maria Kaizumi.
Svein Ola Lunde tar over ansvaret for HMS (Helse, miljø og sikkerhet) pluss Kvalitet som HMSK-sjef i Caverion Norge fra 1. desember.

Svein Ola har arbeidet i den tekniske totalentreprenøren Caverion i seks år, og startet som servicetekniker i Sogndal før han ble hovedverneombud i slutten av 2016. Fra 2021 har han arbeidet som HSEQ Manager, og har opparbeidet seg mye kompetanse innenfor området. 

– Jeg har vært heldig å få jobbe sammen med et sterkt faglig team under en svært kompetent leder: Neda Maria Kaizumi. Vårt mål er å fortsette arbeidet som pådriver for sikkerhetskulturen i selskapet og styre mot vår 0-visjon for arbeidsrelaterte skader. Vi ser at ledere i selskapet jevnt over har høy oppmerksomhet rundt dette, men vi kan alltid bli bedre, sier Svein Ola.

Etter seks år som HMSK-sjef i Caverion, og som Head of Health & Safety Group, så har Neda Maria Kaizumi valgt å takke ja til stillingen som Vice President Quality i Scatec fra 1. januar 2022.  

– Neda har gjort en formidabel jobb i Caverion Norge og i konsernet. Hennes engasjement og innsats går langt ut over det stillingen krever, og hun vil bli savnet, sier HR-direktør Anne Sødem.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår