Heidenreich - årets inspirasjon?

 
Heidenreich - årets inspirasjon?Bildet: Bildet: Administrerende direktør i Heidenreich, Bjørn Moen (t.v.) og markeds- og bærekraftsdirektør, Kjetil Grønbakken
Heidenreich er en av de åtte finalistene du kan stemme på i kategorien "Årets inspirasjon 2021" hos Miljøfyrtårnet.

Nærmere 60 virksomheter er nominert i konkurransen Årets Miljøfyrtårn 2021. Nå kan du stemme på din favoritt blant åtte utvalgte finalister i kategorien “Årets inspirasjon 2021”, og være med å avgjøre hvem som vinner.

VVS-grossisten Heidenreich har gjort seg fortjent til å delta i finaleheatet. Dette gjennom sitt mangeårige og målrettede fokus på grønn omstilling og høye bærekraftmål.

Årets Miljøfyrtårn er en årlig konkurranse for å synliggjøre virksomheter som går foran og viser vei mot en grønnere og mer bærekraftig fremtid. Målet med prisen er å inspirere enda flere norske virksomheter til handling og til å øke farten på den grønne omstillingen.

Tre prises deles ut, der én av prisvinnerne avgjøres av publikumsstemmer. Alle tre vinnerne offentliggjøres 15. desember under en digital prisutdeling via Miljøfyrtårns Facebook-side.

Les mer om konkurransen her.

Stem her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår