Skal lede TROX Auranor i Sverige

 
Skal lede TROX Auranor i SverigeBildet: Christer Rapp
TROX Auranor satser på det svenske markedet og har ansatt Christer Rapp som Country Manager for TROX Auranor i Sverige.

- Jeg er veldig stolt over å kunne presentere Christer Rapp som ny Country Manager. Med sin tunge kompetanse og lange erfaring i å drive og utvikle selskaper er Christer akkurat den rette profilen for å utvikle TROX Auranor i Sverige til å bli en av markedslederne i Sverige innen teknisk ventilasjon, og for å bli den mest innovative forretningspartneren innen ventilasjonsbransjen. TROX er etablert i 70 land og har vært markedsleder i Europa siden 1970 og er nå også global markedsleder. Christer kommer med kompetanse og erfaring som vil være verdifull for TROX Auranor og våre kunder, sier John Georg Storvik, administrerende direktør i TROX Auranor, i en pressemelding.

Christer Rapp har tidligere hatt ledende stillinger i andre større selskaper som BOXON, Windoor/Sunparadise, Lindab og Ahlsell. I tidligere selskaper har hovedfokuset vært å videreutvikle og foredle velfungerende virksomheter for å prestere enda bedre, men Christer har også gjennomført vellykkede snuoperasjoner og oppstarter som har blitt markedsledende.

- Det føles veldig bra å komme til et stort internasjonalt selskap som TROX. Vi har store muligheter med vårt brede produktspekter og med helhetlige løsninger for å tilføre mer verdi til våre kunder. Vi vil selvfølgelig også fortsette med å jobbe med bærekraftige løsninger og å bidra til at TROX Auranor i Sverige og Norge blir klimanøytrale innen 2025. Jeg ser frem til å videreutvikle TROX Auranor sammen med våre ansatte, kunder og partnere, sier Christer Rapp, ny Country Manager Sverige for TROX Auranor.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår