Store på gjenbruk av avløpsrør

 
Store på gjenbruk av avløpsrørBildet: – Når forbrukere får et rørproblem oppsøker de oss for å få utført dem raskt og effektiv, sier salgs- og markedssjef Frode Berntzen i Olimb Rørfornying AS.
BYGG REIS DEG 2023: – Messa har vært helt grei for oss, selv om vi har registrert tomme stander i messehallen. Til tross for dette har vi hatt relativ god oppslutning om vår stand.

Av Trond Schieldrop

- Det kan skyldes at vår stand er plassert like i nærheten av Rørlegger-NM og svenneprøven 2023, sier salgs- og markedssjef Frode Berntzen i Olimb Rørfornying AS. 

Olimb Rørfornying, som er store på gjenbruk av avløpsrør både i offentlige, kommunale og privat ledningsstruktur, opplever oppgang i både dyrtid og normale tider. 
– Når forbrukere får et rørproblem oppsøker de oss for å få utført dem raskt og effektiv, sier Berntzen. 

Økt behov for våre tjenester

Selskapet, med hovedkontor i Råde Østfold, har avdelingskontor i Bergen, Trondheim og Skien. 
– Geografisk dekker vi hele Norge selv om vi ikke er representert i Nord-Norge. Vi har 136 ansatte hvorav ca. 110 er rørfornyere og resten kontor- og prosjektmedarbeidere. I fjor omsatte vi for ca. 380 millioner kroner. Behovet for våre tjenester øker og vi regner med en vekst på mellom 10-15 prosent, sier Berntzen.

Rehabiliterer avløpsrør

– Prosjekter som vi deltar i, er bl.a. borettslag og sameier der vi rehabiliterer avløpsrør. Vi deltar også med våre arbeider i kommuner og storbyer med å utbedre kommunale ledninger, sier Berntzen. Han kan fortelle at rørledningsnettet i Norge trenger oppgradering og renovering.

– Rådgivende Ingeniører Forening uttaler at etterslepet på ledningsstrukturen er på ca. 400 milliarder. Det er store summer der vi skal være med å kjempe om flere kontrakter, påpeker han.

Bærekraftmål

Bygg Reis Deg går nå mot slutten og Olimb har hatt besøk av flere skoleklasser som har sett på vår miljøprofil og hvordan vi kan oppfylle bærekraftmålene. 
– For oss er dette en viktig messe der vi får profilert våre produkter og tjenester og gjenbruke bygg- og kommunale avløpsnett, sier Bentzen til slutt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår