Geberit samarbeider med restaurant Vélochef

 
Geberit samarbeider med restaurant VélochefBildet: På Vélochef har Geberit bidratt med AquaClean Sela dusjtoaletter, baderomsmøbler vegghengte toaletter og servanter.
Geberit har sponset den nye Oslo-restauranten Vélochef med både dusjtoaletter og servanter.

Vélochef åpnet dørene til sitt nye, fargerike lokale i Storgata 97 i juni. De har hentet interiørinspirasjon fra sykkelverdenen, men understreker at de er for alle. Geberit har bidratt med AquaClean Sela dusjtoaletter, baderomsmøbler vegghengte toaletter og servanter.

Med på lasset

Vélochef åpnet for første gang på en annen adresse i 2020 med mer fokus på «sykkel og caps». Der stakk Fredrik Blikseth, den sykkelinteresserte lederen for innesalg og logistikk i Geberit, innom. Han lurte på om de ikke skulle sette inn et AquaClean dusjtoalett.

– Det var kjempegøy. Da vi skulle flytte spurte vi om Geberit ville være med på lasset, og de sa «ja, gjerne», sier daglig leder og kokk Henrik Orre.

Bildet: Daglig leder og kokk Henrik Orre.

- Ikke så vanlig i Norge enda

Orre har vært kokk i snart 25 år. I fem av dem jobbet han for det britiske sykkellaget Team Sky. Siden den gang har han gitt ut tre kokebøker basert på sykkel og mat. De ansatte på Vélochef er stolte av å ha noe som er litt annerledes, for dusjtoalett er tross alt ikke så vanlig i Norge enda som det er mange andre steder i verden.

Renhet og velvære

– Gjestene kommenterer det og synes det er kult. Jeg hadde ikke testet det selv før vi fikk det i restauranten, men jeg må si at det er en tid før og en tid etter, sier Orre.

– Dusjtoalett gir en følelse av renhet og velvære. Vi er veldig glade for å kunne bidra til at Vélochef sine gjester får denne opplevelsen, og håper at det er med på å åpne øynene for at flere prøver, sier Katharina Sølvberg, markedsføringssjef i Geberit.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår