Hamar Rørleggerbedrift AS får nye eiere

 
Hamar Rørleggerbedrift AS får nye eiere
Asbjørn Nordsveen AS kjøper aksjene i Hamar Rørleggerbedrift AS med planlagt overtagelse fra 1.1.24.

Hamar Rørleggerbedrift vil fortsette som eget selskap og operere i Hamar-markedet under sitt merkenavn også etter oppkjøpet. Sjur Rakstad-Larsen fortsetter som daglig leder. Han blir også med på eiersiden i konsernselskapet Asbjørn Nordsveen AS.
 
- Med dette vil vi styrke oss i Hamar-markedet. Det var rett tid nå for å få med nye eiere, og jeg gleder meg til å fortsette jobben med å skape fornøyde kunder og fornøyde ansatte. Jeg er helt sikker på at dette vil styrke oss som bedrift. Dette vil gi oss økt konkurransekraft, noe som kommer både våre kunder og ansatte til gode fremover, sier daglig leder Sjur Rakstad-Larsen. 
 
- Eierne av Asbjørn Nordsveen har lenge ønsket å satse i Hamar markedet, og nå kom muligheten. Vi skal drive Hamar Rørleggerbedrift videre med samme navn og på samme sted. Og det viktigste av alt, de ansatte er med videre. De har gjennom en årrekke skapt seg en solid posisjon i markedet og innehar ett høyt faglig nivå. Det betyr mye når vi nå satser i Hamar-markedet.

Om Asbjørn Nordsveen AS;

Asbjørn Nordsveen AS er en betydelig VVS-aktør på det sentrale Innlandet. Vi utfører tjenester både i privat- og bedriftsmarkedet og har avdelinger i Brumunddal, Moelv, Fåvang og Vinstra. Hovedkontoret er lokalisert i Brumunddal. Bedriften ble etablert i 1964 og har i dag 63 ansatte. Vår visjon "Den anbefalte" preger hele vår organisasjon og måten vi jobber på i hverdagen. Vi jobber hver dag for å bli den anbefalt i markedet og alle i Asbjørn Nordsveen jobber for å nå dette målet. Vi er i god utvikling og har spennende ambisjoner for fremtiden.

Om Hamar Rørleggerbedrift AS;

Hamar Rørleggerbedrift AS er en betydelig VVS-aktør i Hamar området. Selskapet utfører tjenester både i privat- og bedriftsmarkedet og har hovedkontoret og rørbutikk sentralt plassert i Hamar. Bedriften ble etablert i 1965 og har i dag 10 ansatte.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår