Støtter Kreftforeningen med rosa touch på badet

 
Støtter Kreftforeningen med rosa touch på badetBildet: Salgssjef Arnt Erik Lindseth og distriktssjef Nina Eggen i Mora Armatur håper på mange bud på dette rosa badekaret av typen Mora Mare VIII. Foto: Bjørn Laberg
BYGG REIS DEG 2023: Mora armatur ønsker å auksjonere bort et lekkert, rosa badekar til et godt formål. Pengene som kommer inn vil uavkortet gå til Kreftforeningens «Rosa Sløyfe»-aksjon.

Av Bjørn Laberg

- Dette iøynefallende rosa badekaret, av typen Mora Mare VIII, kan besøkende på vår stand prøvesitte i og legge inn bud på, sier salgssjef Arnt Erik Lindseth og distriktssjef Nina Eggen. 

Mora Mare VIII er et frittstående badekar i akryl, med en myk, skjeformet profil i en matt finish. De sømløse, runde kantene gir en følelse av struktur, mens midtavløpet tillater bading i begge ender. Et smart konstruert overløp minimerer faren for vannsøl.

På Bygg Reis Deg viser Mora Armatur blant annet frem designkolleksjonen Mora X Collection. Med kolleksjonen har den tradisjonsrike svenske baderomsprodusenten tatt et stort skritt mot å kunne levere en komplett og harmonisk helhet på baderommet. Den omfatter alt fra servanter, badekar og dusjer til kraner, knagger og speil. Nytt er også at det er mulig å skape et helt unikt baderom med servanter og badekar i hvilken som helst farge ved å designe fra sin egen fargekode.

Auksjonen på det rosa Mora Mare VII-badekaret vil pågå til og med 31. oktober.

Du kan besøke Mora Armatur på deres stand for prøvesitting og budgivning,

eller legge inn bud på badekaret HER

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår