Ahlsell overtar Industripartner AS

 
Ahlsell overtar Industripartner ASBildet: Fra venstre: Bjørn-Erik Kristiansen (Regionssjef Nord Ahlsell), Per Morten Krokdal (Salgsleder Industripartner), Lars Erik Finne (Direktør M&A Ahlsell), Roar Johnsen (Kundebehandler Industripartner (bak), Ola Blomli (Senior Kundebehandler Industripartne (foran), Christoffer Wikan (eier Industripartner), Øyvind Haugen (Kundebehandler Industripartner (bak), Jon Anders Ofstad (Verksted- og Serviceleder Industripartner (foran), Arne Sundli (Butikkleder Industrivarer), Stian Solemdal (Salgssjef Industri & Bygg Ahlsell) Foto: Ahlsell Norge
Ahlsell Norge AS har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i Industripartner AS. Oppkjøpet styrker Ahlsells posisjon ytterligere innenfor industrisegmentet.  

Selskapet dekker totalbehovet for verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell innen industri, olje og gass, havbruk, bygg og anlegg og offentlig forvaltning. Industripartner har på kort tid befestet posisjonen sin som en sterk leverandør primært til industrikunder i regionen.

Selskapet har seks dyktige medarbeidere med lang erfaring fra bransjen, og med en moderne butikk på 1 400 kvm er Industripartner sterkt representert i Orkanger. 

Profesjonell og kompetansebasert drift

— Industripartner AS er et selskap som har opparbeidet seg en solid og stabil kundebase gjennom sitt fokus på å levere produkter, løsninger og tjenester som lever opp til kundenes krav og forventninger. Vi opplever at Industripartner er en seriøs og profesjonell aktør i sitt lokalmarked, med inngående kjennskap til kundenes behov. Vi ser fram til å bygge videre på industrikompetansen til deres seks medarbeidere som nå blir en del av Ahlsell-familien, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell. 

Service, vedlikehold og enda bedre totaltilbud til kundene

— Service og vedlikehold er viktig for mange kritiske arbeidsoperasjoner i industrisektoren. Med Industripartner og deres verkstedavdeling på laget, får vi nå muligheten til å minimere produksjonsstans og bidra til å forlenge levetiden på utstyret hos våre lokale kunder, noe som er både miljøvennlig og effektivt, sier Bjørn Erik Kristiansen, regionsjef i Ahlsell. 

— Vi vet at Ahlsells leveringspresisjon og servicegrad er i en klasse for seg selv. Når kundene våre nå i tillegg får tilgang til Ahlsells brede produktsortiment og en av bransjens beste nettbutikker, er vi sikre på at dette vil gjøre arbeidshverdagen enda enklere for kundene, avslutter salgsleder i Industripartner, Per Morten Krokdal. 

Om Ahlsell Norge AS: 

Ahlsell Norge er del av et internasjonalt konsern som omsetter for rundt 50 mrd SEK, med om lag 7 500 ansatte fordelt på 300 butikker og 4 sentrallagre. I Norge har vi markedets bredeste lagerførte sortiment med 55.000 artikler som sikrer våre kunder komplett levering dagen etter bestilling. Vi har butikker og salgskontorer på 46 steder i hele landet – fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Vi omsetter for rundt NOK 8,6 milliarder, og består av 1 400 ansatte som hver dag stiller seg bak vårt kundeløfte: Ahlsell gjør det enklere å være proff

Om Industripartner AS:

Industripartner AS ble etablert i 2021 og har på kort tid opparbeidet seg en solid kundekrets i Orkanger og områdene rundt.  Selskapet leverer verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell innen industri, olje og gass, havbruk, bygg og anlegg og offentlig forvaltning.  Fra sine lokaler i Orkanger, hvor de har butikk, lager, verksted og kontor, betjener de industrikunder primært i Orkanger og områdene sør for Trondheim. Selskapet hadde en omsetning på om lag 31 millioner i 2023, og har 6 ansatte. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår