AxFlow og Atlas Copco Industrial Vacuum inngår samarbeid

 
AxFlow og Atlas Copco Industrial Vacuum inngår samarbeidIllustrasjonsbilde
AxFlow og Atlas Copco Industrial Vacuum inngår strategisk partnerskap i Europa. For AxFlow AS i Norge vil dette samarbeidet gi en betydelig utvidelse av pumpesortimentet innen vakuumpumper.

AxFlow Group, en ledende leverandør av løsninger for væskehåndtering, og Atlas Copco Industrial Vacuum, en global pioner innen vakuumteknologi, har annonsert et strategisk samarbeid med sikte på å styrke posisjonene i de nordiske markedene og utvide samarbeidet over hele Europa.

Målene er å tilby løsninger som imøtekommer de mangfoldige behovene til prosessindustrier som er avhengige av væskehåndtering og vakuumteknologi, forbedre markedsnærværet og åpne nye vekstmuligheter.

Noen nøkkelpunkter fra partnerskapet inkluderer:

• Forbedret kundeverdi: Et av samarbeidets drivere er å levere merverdi til kundene. Ved å kombinere ressurser har AxFlow Group og Atlas Copco Industrial Vacuum som mål å bli en komplett leverandør gjennom et utvidet produktutvalg, forbedrede tjenester og effektive løsninger.

• Markedsutvidelse: Partnerskapet tar sikte på å styrke nærværet i de nordiske markedene og legge grunnlaget for ytterligere ekspansjon i nøkkelområder i Europa.

• Innovasjon og utvikling: Samarbeidet skal fremme innovasjon og utvikling, og utforske nye muligheter for å møte de skiftende behovene til industrier som er avhengige av væskehåndtering og vakuumteknologi.

For AxFlow i Norge vil dette samarbeidet gi en betydelig utvidelse av produktsortimentet, spesielt innen vakuumpumper.

- Vi er svært entusiastiske over dette samarbeidet. Ikke bare styrker vi oss innen vårt pumpesegment, men vi får også tilgang til et bredt spekter av pumper og viktig kompetanse for bransjen, sier Business Development Manager Jarle Fosse Refsdal.

– Vi vil også være tilstede på Industriuka i Porsgrunn denne uken og håper våre kunder kommer innom oss for en prat rundt mulighetene dette samarbeidet gir oss, tilføyer Fosse Refsdal.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår