Assemblin kjøper Rørlegger Strand & Co

 
Assemblin kjøper Rørlegger Strand & CoBildet: Fra signeringen av avtalen mellom Assemblin AS og Rørlegger Strand & Co. AS. Fra venstre: Espen Gundersen, Siri Forsberg (CFO Assemblin), Jarle Ueland, Kari Elster Hægstad (business controller Assemblin), Trygve Strand, Torgny Volden (regionssjef Assemblin) og Torbjørn Leer.
Assemblin AS har kjøpt bedriften Rørlegger Strand & Co. AS med avdelinger i Kongsberg, Sigdal og Numedal.

Selskapet, som omsatte for rundt 53 millioner i 2022, sysselsetter 19 medarbeidere. Rørlegger Strand & Co. ble etablert av hovedeier og daglig leder Trygve Strand i 2006. Ved oppkjøpet 3. november i år var selskapet eid av Trygve Strand sammen med Espen Gundersen, Torbjørn Leer og Jarle Ueland – alle aktive i den daglige driften. 

Solid leverandør

Rørlegger Strand & Co. har gjennom 17 år bygd seg opp som en solid, lokal leverandør av alle typer rørservicetjenester til både private og næringslivskunder. I tillegg leveres det små og mellomstore prosjekter, primært innenfor bolig- og fritidsboligmarkedet. Bedriften har sterk lokal markedsposisjon og har hatt god vekst og positiv økonomisk utvikling de siste årene.
Bedriften blir etter oppkjøpet en del av Assemblins rørserviceorganisasjon, ledet av regionssjef Torgny Volden. Virksomheten beholder imidlertid både virksomhetsnavn og samme lokale driftsorganisasjon som tidligere. Samtlige 19 medarbeidere fortsetter i sine stillinger.

Fin prosess

- Vi fant raskt tonen i samtalene og har sett at vi deler både verdier, bedriftskultur og måten å drive forretning på, sier daglig leder Trygve Strand i Rørlegger Strand & Co.

- Dette gir stor trygghet for bedriften og selvfølgelig mulighet til å vokse videre og påta oss større og mer krevende oppdrag. Å bli en del av en stor profesjonell aktør betyr at vi får tilgang til rutiner, innkjøpsavtaler, kompetanse og ressurser som vi ikke ville hatt mulighet til å mobilisere på egenhånd. Samtidig tror jeg at Assemblin opplever at de ikke bare får tilgang til et nytt geografisk marked, men også en gruppe dyktige og veldig dedikerte medarbeidere som jeg vet har mye å bidra med, sier Strand.

Bildet: Daglig leder Trygve Strand i Rørlegger Strand & Co

Spennende satsing

Regionssjef Torgny Volden i Assemblin service rør ser fram til å få den nye avdelingen og de nye medarbeiderne med på laget.

- Dette er en veldig spennende satsing for Assemblin. Vi har hatt jobber i Kongsberg-distriktet tidligere, men vi har aldri vært fysisk til stede på permanent basis, og har selvfølgelig heller ikke hatt samme lokale kunnskap og markedsposisjon som Rørlegger Strand & Co. nå kan tilføre oss. Vi får inn en superfin gjeng med folk, som vil være et positivt tilskudd til organisasjonen vår. Vi har ambisjoner om å jobbe tett på lag med denne nye virksomheten, slik at vi kan hjelpe hverandre med både mannskap og oppdrag og styrke tilstedeværelsen i et distrikt med stort potensial, sier Torgny Volden.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår