Ahlsell overtar Varmecomfort

 
Ahlsell overtar VarmecomfortBildet: Fra venstre: Bjørn Richard Hansen (markedssjef elektro Ahlsell) , Magnar Ruud (eier og prosjektleder VarmeComfort), Lars Erik Finne (M&A direktør Ahlsell), Lars Ruud (eier og daglig leder VarmeComfort), John Thomas Blandhoel (divisjonsdirektør el & vvs, Ahlsell), Johan Stille (Head of M&A Ahlsell Group. Foto: Ahlsell Group
Ahlsell styrker sin posisjon innen elektrobransjen gjennom kjøpet av samtlige aksjer i Varmecomfort AS.

Varmecomfort AS er en av Norges ledende aktører innen varmeløsninger for innendørs og utendørs bruk. Oppkjøpet vil gi kundene i hele landet et enda mer attraktivt produkttilbud og en styrket spesialkompetanse innen oppvarming. 

- Erfaren og stabil organisasjon med spesialkompetanse

— Oppkjøpet av Varmecomfort AS er et viktig steg i vår kontinuerlige innsats for å utvide fagkompetansen vår. Med oppkjøpet får vi tilgang til en unik spesialkompetanse innen varmeprodukter. Vi er sikre på at dette vil bidra til en enda enklere hverdag for vår installatør-kunder som nå vil kunne nyte godt av spesialistrådgivning og bistand til prosjektering, kalkulasjon av varmebehov og lignende i egne prosjekter.  Vi gleder oss stort til å jobbe sammen med 10 erfarne medarbeidere, og skape fremtidsrettede løsninger for kundene våre, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell.

— Gjennom salget til Ahlsell får vi tilgang til en unik kompetanse og kvalitet på logistikkgjennomføring og distribusjon som over tid vil bidra til at våre ansatte kan benytte enda mer av sin tid i direkte møte med kundene, sier daglig leder og eier i Varmecomfort, Lars Ruud. Vi er dessuten veldig fornøyde med at vi nå kan tilby våre egne kunder et vesentlig utvidet produkttilbud gjennom tilgang til Ahlsells allsidige og brede sortiment, avslutter han.

Energieffektive løsninger for fremtiden

Ahlsell trekker frem Varmecomfort sitt sortiment som positivt og unikt for sine kunder.

— Ahlsell har et sterkt fokus på å tilby kundene markedsledende produkter og energieffektive løsninger. Med Varmecomfort sitt sortiment får vi nettopp dette. Gjennom oppkjøpet får vi en bedrift med på Ahlsell-laget som har vist seg både innovativ, fremtidsrettet og ikke minst kompetent innen sitt fagfelt, sier divisjonsdirektør John Thomas Blandhoel.

Om Ahlsell Norge AS: 

Ahlsell Norge er del av et internasjonalt konsern som omsetter for rundt 50 mrd SEK, med om lag 7 500 ansatte fordelt på 300 butikker og 3 sentrallagre. I Norge har vi markedets bredeste lagerførte sortiment med 55.000 artikler som sikrer våre kunder komplett levering dagen etter bestilling. Vi har butikker og salgskontorer på 50 steder i hele landet – fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Vi omsetter for rundt NOK 8 milliarder, og består av 1 300 ansatte som hver dag stiller seg bak vårt kundeløfte: Ahlsell gjør det enklere å være proff

Om Varmecomfort AS:

Varmecomfort AS ble etablert i 2003 og er i dag en av Norges største aktører innen varmeløsninger for innendørs og utendørs bruk, og Europas største leverandør av varmefolie med sine egenutviklede produkter i serien Flexwatt. Selskapet drifter kontor, lager og nettbutikk fra Strømmen utenfor i Oslo. Varmecomfort AS består av 10 medarbeidere med spisskompetanse innenfor gulvvarme, varmefolier, varmekabler, termostater, frostsikring m.m. De hadde en omsetning på ca. 95 millioner i 2022. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår