Ahlsell kjøper Midt-Norsk Rør

 
Ahlsell kjøper Midt-Norsk RørBildet: Fra venstre: Bjørn Erik Kristiansen (regionsjef Ahlsell), Per Annar Ydstines (eier og teknisk sjef, MNR), Lars Erik Finne (M&A direktør Ahlsell), Alf Olav Næsbø (eier og daglig leder, MNR) og Johan Stille (Head of M&A Ahlsell Group) Foto: Ahlsell Group
Ahlsell Norge AS har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i Midt-Norsk Rør AS. Oppkjøpet er ment å sikre et enda bedre tilbud til fagfolk i VA-bransjen

Selskapet leverer komplette avløpssystemer til entreprenører, kommuner samt landbrukskunder i hele Midt-Norge gjennom produkter som overvannsrør, drensrør og deler, betongprodukter, geosynteser og isolasjon. Oppkjøpet vil gi kundene tilgang til erfarne VA-spesialister og en av Midt-Norges beste tilgjengeligheter av plastrør og deler.  

- Unik kompetanse for framtiden

— Midt-Norsk Rør har spesialisert seg på avløpssystemer og VA-produkter, og har en helt unik kompetanse på et fagområde som Ahlsell har som mål å vokse på. Med klimaendringer og økt befolkningsvekst som stiller større krav til infrastruktur, vet vi at det er stort behov for vedlikehold av dagens vann- og avløpssystemer, så vel som utvikling og investering i nye, framtidsrettede løsninger. Gjennom oppkjøpet får vi 9 nye kollegaer med spesialkompetanse på vann og avløp i et selskap som har en meget god posisjon i sitt lokalmarked, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell.

— Suksessen til Midt-Norsk Rør er tuftet på produkter og løsninger proffkundene stoler på samt kompetente og serviceinnstilte medarbeidere. Alt dette blir med videre, og sammen skal vi nå sikre et enda bedre tilbud til fagfolk i VA-bransjen. Vi forventer at oppkjøpet vil tilføre begge parter nye muskler fra første dag, tilføyer regionssjef Bjørn-Erik Kristiansen.

«Alt-på-ett-sted» og fokus på bærekraft

Midt-Norsk Rør AS trekker frem Ahlsell sitt brede produkttilbud og fokus på bærekraft som positivt for sine kunder.
— Gjennom salget til Ahlsell får vi tilgang til et vesentlig utvidet sortiment og et «alt-på-ett-sted»- tilbud til våre kunder, sier eiere i Midt-Norsk Rør, Alf Olav Næsbø (daglig leder) og Per Annar Ydstines (teknisk sjef). Ahlsell har dessuten et sterkt fokus på bærekraft. Vannbransjen har selv satt fokus på en mer systematisk satsing på bærekraft gjennom Norsk Vann sin bærekraftstrategi fra 2017, og vi er sikre på at vi står sterkere i vårt arbeid med å utvikle oss på dette området med Ahlsell i ryggen, avslutter de. 

Om Ahlsell Norge AS: 

Ahlsell Norge er del av et internasjonalt konsern som omsetter for rundt 50 mrd SEK, med om lag 7 500 ansatte fordelt på 300 butikker og 3 sentrallagre. I Norge har vi markedets bredeste lagerførte sortiment med 55.000 artikler som sikrer våre kunder komplett levering dagen etter bestilling. Vi har butikker og salgskontorer på 50 steder i hele landet – fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Vi omsetter for rundt NOK 8 milliarder, og består av 1 300 ansatte som hver dag stiller seg bak vårt kundeløfte: Ahlsell gjør det enklere å være proff.

Om Midt-Norsk Rør AS:

Midt-Norsk Rør AS ble etablert i 2012 og er i dag en vesentlig aktør innen VA- bransjen i Trøndelag og Midt-Norge. Selskapet selger VA-produkter, rørleggerartikler og maskinutstyr fra sitt hovedkontor i Stjørdal og avdelinger på Ringebu og Helgeland, så vel som gjennom egen nettbutikk.  Midt-Norsk Rør AS består av 9 medarbeidere med spisskompetanse innen overvannsrør, drensrør og deler, betongprodukter, geosynteter, isolasjon og alt som naturlig hører til dette. De hadde en omsetning på ca. 49 millioner i 2022.   

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår