Bryn Byggklima oppretter avdeling i Telemark

 
Bryn Byggklima oppretter avdeling i TelemarkBildet: Petter Helland (til venstre) sammen med Dag-Erik Kristoffersen, som blir prosjektleder i Telemark
I en utfordrende tid for bransjen vokser Bryn Byggklima og etablerer avdeling i Telemark.

Bryn Byggklima er en stor nasjonal ventilasjonsentreprenør med vekstambisjoner. Nå ser de  frem til å jobbe tett med aktører i Telemark, som de beskriver som et spennende næringsområde.

– I Telemark ser vi en spennende utvikling i industrien og en bærekraftig omstilling – for eksempel batteriproduksjon. Innovasjon og grønn utvikling passer godt med Bryn Byggklima, som fokuserer på at anleggene våre til næring og industri skal være mest mulig energieffektive, sier Tom Schøyen, daglig leder.

1. november 2023 overtar de nøklene til de nye lokalene

– Fra vår Vestfold-avdeling i Stokke har vi allerede en tilstedeværelse i Telemark-området. Når vi nå etablerer avdeling på Nenset som ligger mellom Skien og Porsgrunn, vil de to avdelingene styrke og utfylle hverandre. Våre tjenester blir nå enda mer kortreist, sier Petter Helland, som er divisjonssjef for prosjekter.

Bildet: Petter Helland (til venstre) sammen med Dag-Erik Kristoffersen, som blir prosjektleder i Telemark.

Bryn Byggklima har neste år en plan om å øke bemanningen med 15%. Det betyr nye arbeidsplasser i Telemark.

Lokal mann skal drive avdelingen

– Jeg er oppvokst i Porsgrunn og er stolt over å være med på å skape noe på hjemplassen. Jeg gleder meg til å vise Telemark hvem Bryn Byggklima er, og hva vi kan, sier Dag-Erik Kristoffersen, prosjektleder i Telemark.

Dag-Erik legger ikke skjul på at han er ute etter å rekruttere lokale talenter, og avslutter: – Vi er en stor aktør som besitter høy fagkompetanse. Integritet gjennomsyrer bedriftskulturen i Bryn Byggklima, som er en trygg arbeidsplass. Vi ser etter flinke folk i Telemark!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår