GK ansetter ny økonomidirektør

 
GK ansetter ny økonomidirektørBildet: Tor Sten Haave
Tor Sten Haave (40) er ansatt som ny økonomidirektør i GK Norge. Haave har vært konstituert økonomidirektør siden juni i år.

Han startet i GK i 2016 som business controller i GK Rør og har siden da arbeidet tett med både entreprise- og servicevirksomheten, med rapportering, analyser og forretningsmessig støtte, samt virksomhetsutvikling og effektiviseringsarbeid. De siste årene har Haave vært ansvarlig for strategiske utviklingsprosjekter og M&A-virksomheten i GK i Norge. 

Han er bosatt på Lillehammer og er sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU i Trondheim med fordypning i finans, investering og økonomistyring, og han har tidligere arbeidet som konsulent i EY.

Haave får det overordnede ansvaret for økonomifunksjonen i GK Norge samt innkjøp og juridisk avdeling.

– Haave kjenner selskapet og kundene våre godt, har solide verdier og inngående kompetanse innen strategi, controlling og finansiell rapportering. Jeg er trygg på at han vil bidra til å løfte oss videre og gleder meg til fortsettelsen, sier konsernsjef Kim Robert Lisø.

– Da jeg ble spurt var jeg aldri i tvil, og jeg er utrolig glad og ydmyk over å få denne muligheten. Gjennom mine tidligere roller har jeg god dybdeinnsikt i hva som skaper verdier i GK og ser det uforløste potensialet som ligger i virksomheten. GK har en unik posisjon i markedet og kombinert med alle de dyktige ansatte rundt omkring i Norge, har selskapet alle forutsetninger for å lykkes. Jeg gleder meg til å bruke min kompetanse for å bidra i å videreutvikle GK til en enda mer effektiv organisasjon og skape gode resultater fremover, sier Haave.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår