- Bør vurdere å slå sammen fagtreffene

 
- Bør vurdere å slå sammen fagtreffeneBildet: Administrerende direktør i VVS Norge, Thorbjørn Theie, mener de ulike baderomskjedenes fagtreff er viktig, men svært ressurskrevende for leverandørene. -Vi bør tenke litt «ut av boksen», sier han. Foto: Odd Borgestrand
- At hver enkelt kjede skal arrangere egne fagtreff for sine medlemmer og foretrukne leverandører er ressurskrevende, og dermed neppe den mest effektive måten å drive på.

Av Odd Borgestrand

Det mener administrerende direktør i VVS Norge, Thorbjørn Theie, som ikke er fremmed for endringer.

Forrige uke avholdt både Comfort-kjeden og Bademiljø fagmesser og kick off i deler av The Qube på Gardermoen. Thorbjørn Theie bekrefter at de to kjedene stort sett har de samme leverandørene, med noen få unntak.

Et førtitalls leverandører bandt dermed opp ei hel uke med materiell og mannskap for å betjene de to baderomskjedene med stort sett de samme produktene.
- Noen varer blir byttet ut, men stort sett kjører vi samme opplegg med de to kjedene bekreftet Villeroy & Boch-representantene Tor Strand Jacobsen og Erik Hansen overfor VVS aktuelt.

VVS Norge har en visjon om å skape konkurransefortrinn og fremme lønnsomhet i hele verdikjeden gjennom strategisk partnerskap og kontinuerlig forbedring av sine forretningsprosesser. Dersom denne visjonen skal oppfylles må VVS Norge løpende vurdere hva som er mest hensiktsmessig med tanke på både visjoner og lønnsomhet.

- Vi kunne nok endret på dette konseptet og gjort et felles løft i hele bransjen. Jeg mener vi må tenke nytt med tanke på VVS dagene. Det er jo der «alle» deltar, og vi kunne med fordel tenke litt «ut av boksen» med dette arrangementet. Eksempelvis kunne VVS dagene arrangeres over en hel uke der de ulike kjedene kommer inn med sine produkter på bestemte dager, og at firmaer som ikke er en del av kjede-konseptet også får et tilbud om et eget opplegg, mener Theie.

- For de ulike leverandører kan dette bli en mer effektiv måte å betjene spesielt baderomskjedene.  Vi ser jo at de må stille opp hos Comfort og Bademiljø, og senere denne våren er det Varme & Bad og så kommer VVS eksperten og Rørkjøp med sine samlinger bygget over stort sett samme lest, sier han.

- Litt fram i tid bør vi se på de ulike konseptene og finne en form som tjener hele bransjen og forbrukerne på en god måte. Det er først og fremst leverandørene som har belastningen, og her bør vi se på alternativer, eksempelvis rundt VVS dagene, avslutter Theie.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår