Caverion overtar Rørlegger'n Innlandet

 
Caverion overtar Rørlegger'n InnlandetBildet: Bjørn Arild Lerjemark i Caverion (t.v.) og Geir Nysveen, sjef for Rørlegger’n Innlandet.
Den tekniske totalentreprenøren Caverion overtar Rørlegger’n innlandet fra 1. desember 2021.

Rørlegger’n har seks ansatte som alle blir med videre. Rørlegger’n Innlandet holder til på Raufoss og hadde i 2020 en driftsinntekt på 7,9 millioner kroner. 

– Vi kjenner godt til folkene i Rørlegger’n Innlandet, da de jobber mye hos de samme kundene som oss industriparken på Raufoss og andre kunder i vårt område, sier Jørn Børresen, avdelingssjef for Caverion på Gjøvik i en pressemelding.

Han er glad for avtalen som nå er inngått.

– Disse dyktige fagfolkene vil styrke vår avdeling på Gjøvik da vi endelig kan tilby rørfag, varme og sanitær hos våre eksisterende kunder og på eksisterende og nye Serviflexavtaler. For oss som teknisk totalentreprenør var dette en viktig styrking av laget, understreker han.

Caverion har med dette 53 ansatte på Gjøvik og 125 totalt i Innlandet. Foruten Gjøvik er Hamar og Kongsvinger de største kontorene i distriktet. Caverion har levert ulike tjenester til prosjekter og service innen næringsbygg, industriprosjekter, landbruk og privat sektor.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår