GF Building Flow Solutions satser i Stockholm

 
GF Building Flow Solutions satser i StockholmBildet: Robert Molund, administrerende direktør i Uponor Sverige
SVERIGE: Etter fusjonen med Georg Fischer (GF) i november 2023 har Uponor VVS og Georg Fischer Building Technology blitt en del av GF Building Flow Solutions.

- Vi vil derfor målrettet satse på byggesektoren med en klar visjon for fremtiden. Den første store investeringen er å bli bransjeledende innen rørleggerarbeid i Stockholm-regionen. Ved å kombinere den respektive kompetansen og erfaringen kan vi ytterligere styrke vår posisjon og levere de etterspurte helhetsløsningene for fremtidens bygg, sier Robert Molund, administrerende direktør i Uponor Sverige.

- Den nye GF Building Flow Solution-divisjonen består av Uponor VVS, som ble kjøpt opp i fjor, og det tidligere konstruksjonssegmentet innen GF Piping Systems. Divisjonen vil fokusere på å utvikle innovative løsninger for å spare, administrere og transportere vann på en ansvarlig måte. Det nye navnet beskriver divisjonens satsing på boliger, næringsbygg og offentlige bygg. Den eksisterende divisjonen, GF Piping Systems, fortsetter å være en global leder innen produksjon av sikre og pålitelige rørsystemer for andre markedssegmenter, sier Molund.

- Uponors kjente merkevare vil forbli uendret og vil i stedet implementeres i produktporteføljen og styrke den nye divisjonens markedsposisjon som produktmerke. Uponor har allerede etablert en sterk posisjon i markedet med sine systemløsninger, understreker han.

Hva betyr investeringen i Stockholm?

- Som et første skritt starter vi vår investering i Stockholm med mål om å bli bransjeledende i regionen. Med vår fusjon kan vi kombinere vår respektive kompetanse og erfaring og styrke vår posisjon ytterligere. Ved å drive bærekraft og kundesentrert innovasjon kan vi levere de beste helhetsløsningene for fremtidens bygninger, sier Molund.

- Vår satsing i Stockholm krever naturligvis at vi må styrke organisasjonen med flere selgere, både for bedre å dekke distriktet og for å stå for og drive store prosjekter. 

Hvordan ser fremtiden ut?

Fantastisk spennende! Mye har skjedd på kort tid og mye mer positivt vil skje. Senest ser vi frem til Stockholm-investeringen og til å fortsette å drive industrien fremover med bærekraftige og innovative løsninger og et sterkt engasjement for våre kunders behov, sier Robert Molund avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår