Ny senior VVS-ingeniør i Fokus Rådgivning

 
Ny senior VVS-ingeniør i Fokus RådgivningBildet: Jeanette Simensen
Jeanette Simensen er det nyeste tilskuddet i Fokus Rådgivning AS. Hun ble uteksaminert med bachelor i Energi- og miljø i bygg i 2016.

I ettertid tok hun en master i samme linje, ved siden av jobben som VVS-ingeniør. Hun har på kort tid opparbeidet seg bred erfaring innen VVS faget, med spesialistkompetanse innen modellarbeid, prosjektering og byggeplassoppfølging.

Hun har en lang portefølje med prosjekter, gjerne med komplekse problemstillinger, der hun har jobbet fra tidligfase til ferdigstillelse. Eksempler på prosjekter er den tidligere Amerikanske ambassaden, Nasjonalmuseet og utvikling av Bispevika.

Hun er nå ansatt som VVS-ingeniør ved avdeling Energi, miljø og teknikk hos Fokus Rådgivning AS. Avdelingen har fra før rådgivere innen elektro, VVS, ITB og byggautomasjon. Jeanette er fremoverlent, uredd og med hennes VVS kompetanse og nysgjerrighet er hun et veldig godt tilskudd.

• Fokus Rådgivning AS består av tre avdelinger; Prosjektstyring, brannrådgivning samt Energi, miljø og teknikk.

• Firmaet ble etablert i 2008 og har et sterkt tverrfaglig miljø med 29 svært dyktige og engasjerte medarbeidere lokalisert i Sandvika.

• Fokus Rådgivning AS er opptatt av korte beslutningsveier og stor grad av påvirkning, for å sikre at leveranse blir best mulig – hver gang.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår