Ahlsell åpner fullsortimentbutikk på Ryen

 
Ahlsell åpner fullsortimentbutikk på RyenBildet: Fra venstre: Henning Hanssveen Dahl, regional salgssjef Geir Helge Busch, regional salgssjef Unni Løkken, regional salgssjef Runar Tennebø , regional salgssjef. Foto: Ahlsell
Ahlsell styrker sin tilstedeværelse i Oslo ved å åpne ny fullsortimentsbutikk på Ryen. Butikken har strategisk beliggenhet ved "Ryen-krysset".

- Dette gir Ahlsell en ideell posisjon for å betjene all trafikk sørfra inn mot Oslo og dekker samtidig alle bydeler sør for Ryen. Den nye butikken representerer en betydelig satsing på Oslo-siden og markerer tydelig Ahlsells forpliktelse til sin butikkstrategi, sier regional salgssjef i Ahlsell, Geir Helge Busch, i en pressemelding.

Butikken, som har en størrelse på omtrent 1600 kvadratmeter, er utstyrt med gode parkeringsfasiliteter og vil ha åpningstider fra kl. 06.00. Dette gjør det enkelt for håndverkere og fagfolk å få tilgang til det brede utvalget av produkter og tjenester som Ahlsell tilbyr.

- Ahlsells nye butikk på Ryen blir en møteplass for håndverkere i Oslo Øst/sør. Med et stort team av erfarne fagfolk innen VVS, elektro, klær og vern, bygg, verktøy, og festemidler, er målet å skape en dynamisk og inspirerende arena for utveksling av kunnskap og erfaring. Dette er en etterlengtet lokasjon for både elektrikeren og Ahlsell, da vi har manglet en butikk med elektro på denne siden av Oslo. Dette gir oss endelig den tilgjengeligheten vi har savnet, sier Busch.

Også regional salgsjef Unni Løkken ser frem til den nye butikken:

- Dette er en viktig plassering for oss for å ta nye markedsandeler i vår videre satsning i Oslo. Vi er klare til å betjene våre kunder på en enda bedre måte og levere de beste produktene og tjenestene. Vi ønsker alle håndverkere, entreprenører og andre interesserte velkommen til å besøke den nye butikken på Ryen, som ikke bare er en forretning, men en viktig ressurs for det profesjonelle bygg- og anleggsmiljøet i Oslo-regionen sier Løkken.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår