Triton har blitt majoritetseier i Caverion

 
Triton har blitt majoritetseier i CaverionFoto: Caverion
Det ledende nordeuropeiske investeringsselskapet Triton har det siste året kjøpt seg opp i Caverion, og har nå sikret seg 94 prosent av aksjene.

Triton ønsker å kjøpe alle utestående aksjer, og etter hvert ta selskapet av børs.

– Triton er en svært god match for oss: de har erfaring med vår type virksomhet, en nordisk lederstil og har tilsvarende verdier som oss. Triton har sikret seg majoriteten av aksjene, og planen er å ta Caverion av børs. Jeg personlig tror dette vil være en flott mulighet for oss til å bringe Caverion til sitt fulle potensial og akselerere vår lønnsomme vekst, sier Jacob Götzsche, konsernsjef i Caverion, i en pressemelding.

Triton har i sin portefølje 49 selskaper med en samlet omsetning på 18,1 mrd. euro. De har god innsikt i byggeindustrien og en lang historikk i denne typen investeringer. 

– Jeg er glad for at Triton nå er vår majoritetseier, og vi kan alle være stolte av den positive fremgangen vi har hatt i Caverion. I våre samtaler med Triton har de vært tydelige på at de ønsker å fortsette å utvikle selskapet vårt i en videre positiv retning, i tett samarbeid med ledelsen vår. Vi vil fortsette vårt arbeid med fokus på våre kunder og vår daglige drift, sier Knut Gaaserud, administrerende direktør i Caverion Norge.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår