Suksess for VVS Norges nye regnskapsleverandør

 
Suksess for VVS Norges nye regnskapsleverandørBildet: Guri Gjerdingen, Geir Inge Stadeløkken og Linda Svendsen, alle ansatt i Meire)
- Responsen har vært meget god, melder Geir Inge Stadeløkken, prosjektleder og regnskapsfører i Meire, om regnskapsavtalen som ble inngått med VVS Norge og medlemsbedriftene i Bademiljø og Comfort.

Det var tidligere i år at VVS Norge kunne melde om inngåelsen av en avtale som gir selskapet og medlemsbedriftene i Bademiljø og Comfort tilgang til bedre og mer effektive regnskapstjenester.

Blant medlemsbedriftene som allerede har flyttet regnskapstjenestene til Meire, er Åsmund Brekke i Mester Rør (Bademiljø). Han ser mange fordeler med den leverandøren.

- Vi løste tidligere regnskapsføringen innomhus, men på grunn av endringer var vi på jakt etter en ny løsning. Jeg var skeptisk, men det som var av usikkerhet har snudd. Vi er kommet veldig gått i gang. Vi kan ikke styre virksomheten vår ved å se i sladrespeilene. Vi må se fremover og stadig tilpasse oss. Da er vi avhengig av å få tilgang til resultatrapporter så tidlig som mulig. Løsningen vi har fått på plass med Meire sørger for at jeg har enkel tilgang til rapporteringen på nøkkeltall, sier Åsmund Brekke i en pressemelding.

- Er det utfordringer med at Meire holder til på Otta og du har din virksomhet i Kongsberg?

- Nei, i det daglige er dette uproblematisk og fungerer veldig bra. Skulle det være spesielle saker er det fortsatt mulig å ta et møte.

Ikke bare har Brekke fordelen med enkel tilgang til rapporter for egen bedrift. Etter hvert som flere av VVS Norges medlemsbedrifter benytter regnskapstjenester fra Meire, vil det være enklere å få ut sammenlignbare tall.

- Det jobbes med å få en felles kontoplan for medlemsbedriftene. Da kan vi utveksle erfaringer og se hvor skoen trykker enda tidligere og er presist enn i dag. Det vil også styrke oss inn i forhandlinger med leverandører, sier Brekke.

Geir Inge Stadeløkken, prosjektleder og regnskapsfører på Meire, forteller at sårbarhet knyttet til dagens regnskapsløsning er en viktig grunn til at den gode responsen de har møtt etter at avtalen med VVS Norge ble inngått.

- Vi ser at mange VVS-bedrifter har egne ansatte som har ansvar for lønn og regnskap, gjerne ektefelle til daglig leder eller andre familiemedlemmer. Det er normalt ingen backup på denne typen stilling, og da blir bedriften svært sårbar ved sykdom eller annet fravær. Samtidig er det vanskelig å holde den ansatte faglig oppdatert til enhver tid, sier Stadeløkken.

De blir også bedt om råd på HR-spørsmål.
- Mange bruker lang tid på HR- og personalutfordringer. Det er et innfløkt område og det er lett å trå feil. Vi har utarbeidet egne håndbøker i personal, ledelse og HMS som er spesielt tilpasset VVS-bransjen. Dette er knyttet opp mot en app, for enkel tilgang for de ansatte der de blant annet registrer fravær og foretar avvikshåndtering.

Meire har 18 medarbeidere med lang erfaring innen regnskap og revisjon, og har som følge av de nye avtalene ansatt to nye medarbeidere fra årsskiftet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår