Norconsult kjøper Wermlands Infrakonsult

 
Norconsult kjøper Wermlands InfrakonsultBildet: Fra venstre: Per Persson (WIKON), Johan Sivengård, Lisa Söderbaum, Farah Al-Aieshy konserndirektør Sverige i Norconsult, Lars Sassner og Anders Thorin (WIKON).
Norconsult kjøper det svenske rådgivningsselskapet Wermlands Infrakonsult AB (WIKON).

WIKON, med kunder i offentlig og privat sektor, har spesialisert seg på tjenester inn mot blant annet vann og avløp, jordarealer, trafikk, veier og gater.

WIKON ble etablert i 2011 og tilbyr tjenester innen utredning, prosjektering, prosjekt- og byggeledelse samt inspeksjon. Selskapet har gjennom årene utført en lang rekke ulike oppdrag i både totalentrepriser og som samarbeidspartnere, både for svenske kommuner, Trafikverket og entreprenørselskaper.

WIKON har 11 medarbeidere og hadde en omsetning på 19 millioner kroner i seneste regnskapsår.

– Norconsults ambisjon er å tilby våre kunder tverrfaglig ekspertise gjennom lokal tilstedeværelse. Vi er allerede etablert i Värmland og med oppkjøpet av Wermlands Infrakonsult styrker vi vårt tjenestetilbud innen infrastruktur i denne delen av Sverige, sier Farah Al-Aieshy, konserndirektør Sverige i Norconsult.

Oppkjøpet forventes gjennomført i tredje kvartal 2024.

– Vi er stolte over at et av Nordens ledende rådgivningsselskaper innen samfunnsbygging verdsetter vår kompetanse, og vi ser frem til å utvikle oss sammen med rundt 6 300 nye medarbeidere. Med Norconsults bredde og dybde vil vi være enda bedre rustet til å hjelpe våre kunder med å realisere sine prosjekter, sier Anders Thorin, daglig leder i WIKON.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår