VB forlenger samarbeidet med Norges Skiskytterforbund

 
VB forlenger samarbeidet med Norges SkiskytterforbundBildet: Fra venstre: Egil Kristiansen(NSSF), Gøril Almvik(VB), Knut Folkestad(NSSF), Henriette Gill(VB), Stefania Rosenlund(NSSF), Therese Engebråten(NSSF), Per Arne Botnan(NSSF) og Morten Aa Djupvik (NSSF)
I likhet med skiskytterne jobber de knallhardt for å satse og utvikle seg. Nå forlenger VB Gruppen samarbeidet med Norges Skiskytterforbund.

— Folkene i VB er en fantastisk gjeng som betyr mye for oss. Jeg er oppriktig stolt over at de er med på laget vårt videre, sier generalsekretær Morten Aa Djupvik.

VB Gruppen er et landsdekkende VVS-konsern med over 1900 medarbeidere, og leverer vann, varme og energi til både privat-, bedrifts- og prosjektmarkedet.

— Vi har vært hovedsponsor i fire år, og samarbeidet bringer med seg mye glede og store opplevelser oss imellom, på arbeidsplassen og ut i markedet. Nå som vi bygger et landsdekkende rørleggerkonsern, så er det viktig å ha med seg gode samarbeidspartnere, som heier hverandre frem og har nærliggende verdier. Her har vi virkelig en god lagfølelse og et godt samarbeid med NSSF, sier Leder for VB Partner, Gøril Almvik.

Felles verdier

Djupvik peker på at VB Gruppen deler flere av de samme verdiene og holdningene som Norges Skiskytterforbund. Det handler blant annet om å ta ansvar i det grønne skiftet, ligge i front på den teknologiske utviklingen og begeistre publikum med prestasjoner i verdensklasse.

— Jeg har lært å kjenne VB Gruppen og håndverkerne der som en utrolig likandes gjeng. Det er alltid en glede å være sammen med dem på tur. Og samtidig som vi deler mange av de samme verdiene, har vi også noen felles utfordringer. For eksempel har vi ikke så mange kvinnelige trenere som vi kunne ønske, og jeg vet det samme er tilfelle for VB Gruppen når det gjelder kvinnelige rørleggere. Der ønsker vi begge å jobbe målrettet for å ta ytterligere steg i årene som kommer, sier Djupvik.

Kommende sesong vil VB Gruppen være godt synlig rundt norsk skiskyting i flere sammenhenger. Høyre arm på konkurransedressen til alle landslagene vil bære VB-logoen, og både sesongstarten på Sjusjøen og NM senior på Stiklestad vil bidra til å vise fram vår samarbeidspartner innen VVS-bransjen.

— Vi har en lidenskap for faget, og vil sørge for at våre dyktige fagmenn og kvinner har de beste forutsetningene til å utvikle seg og trives på jobb. Trivsel, lagbygging og samhold er svært viktig i VB Gruppen, og dette tar vi med oss i våre løsninger, i møte med kunden og ut i markedet, sier Almvik.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår